janez Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 a gre gdo kam na urniku imam fraj za te dnikaže da bo pula rastur pa tudi grado obeta nekaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strudl Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 kot kaže bo za 7ke pihal u gradu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Mene tud uleče k pr norcih...4,5 in 6...sm frej...strudl,janez...kam potegnemo... lp Urban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strudl Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 ja jst sem za grado...ampk manjš ku 10 nimam...pa semizdi d bo čist preveč pihal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 strudl,ti bom jest na smene osmko šeru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strudl Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 hehe katir dan bi pa vidva šla? jutr mam jst sigurnu čas sam č bu kšn dž...pol ni preveč zabavnu:) za sredo bumo pa še vidl:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted March 3, 2008 Author Share Posted March 3, 2008 tor vsekakor odpade ker glede na napoved bo dež, nevihte....sneg tko da bo situacija preveč nepredvidljiva sreda četrtek pa sigurnoče bo grado dovolj potem grado, če ne pa na hrvaškose slišmo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Jap men tud bolj sreda pa četrtek leži... lp Urban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trajko Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Serbus. Janez and co. ... če si v službi zrihtam fraj, sem zraven :D . @janez...sm kupu 7-ko, tako da ni variante za overpower , kot zadnjič v ližnjanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted March 4, 2008 Author Share Posted March 4, 2008 jaz bi šel jutri okrog 8:30 iz lj-paviljon brezovica (grado)lahko peljem placa za štiri(če damo dile na streho) kdor je za 041 684067 če ima pa kdo drugačen predlog pa kr na dan z njim sem prilagodljiv @trajko samo da ne boš plavega vsekal7-ka bo kr prava za to napoved Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strudl Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 jst se vam prdružm naslednič ku bu moja zbirka kajtov večja za 7ko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Gre zdej kdo jutr dol v Grado (5.3), ker jz tud neki razmišljam, da bi mi spet mal pasal na desko stopit po 4dneh :) ? Kaj mislte, da bo z vetrom (bo preveč ? ) in temp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Ja mislm da je tud za mojo osmko preveč,pa pustmo se presenett,pa mogoče da bojo v sredo že bloke zasnežene http://www.arso.gov.si/vreme/opozorila/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogina Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Gre zdej kdo jutr dol v Grado (5.3), ker jz tud neki razmišljam, da bi mi spet mal pasal na desko stopit po 4dneh :) ? Kaj mislte, da bo z vetrom (bo preveč ? ) in temp. Po moje bo vsota vozlov in temperature ravno prava, to je 40 (ampak ne 2x20, pač pa 35+5). Jaz grem jutri zj. raje na Bloke , da preluftam kajt po točno 101 dneh. A še kdo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Rogina jest sm tud za Bloke,seveda bomo pa zjutraj pogledal kam in kako,na Črnem vrhu je že belo LP Urban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrazz Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 jst sm tut za bloke, sam a mislte da bo sneg ??? LP,andraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Ja poglej si na ARSO opozorila...mislm da ga bo res ponoč vrgl 30 cm... LP Urban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrazz Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 jah sam ARSO je tudi govoril, da bo danes dopoldne po nižinah dež prešel v sneg...vendar v lj in okolici ni ne duha ne sluha o snegu ;) No sej upam da bo sneg....vsaj na blokah... lp,andraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veber Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 v kranju in škofji padajo kepe, bi že za silo blo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Evo iz prve roke Bloke ob 18:00...5cm na nič podlage... LP Urban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrazz Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 super....kako bo pa z vetrom jutri na blokah? Nekaj naj bi ga bilo ane... Lp,andraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted March 4, 2008 Author Share Posted March 4, 2008 torej zjutraj pogledam stanje potem pa vse kaže na bloke pa vso opremo za grado za vsak slučaj zraven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejc Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Nekdo je optimist... :D lepo to :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrazz Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 torej zjutraj pogledam stanje potem pa vse kaže na bloke pa vso opremo za grado za vsak slučaj zraven No pa še tukaj napiši stanje, da bomo še drugi vedeli :wink: Če maš kakšne skrivne informacije :wink: Najbrž se vidimo na blokah.... LP,andraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Trije celjski norci grejo jutr v Grado. Če pa bomo vozl bomo pa še vidl :)Tako, da če še gre kdo dol se vidimo :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts