matevzi Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 sej ne vem ali bi se človek smejal http://shrani.si/f/2S/aG/4HdE4pVO/picture.jpg osebno mislim, da so tele Vugatovi mal preveč trave kadil!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tefff Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Meni se pa zadeva sploh ne zdi napacna. Samo koncept na risbi ni najbolj posrecen - jasno je, da tisti ki je modeliral zadevo, se ni mel kajta v rokah. Predstavlajte si en tak poligon z umetno maso, kickerji,... kot bi te spustli na urejeno golf igrisce. Ce pomislim po kakih travnikih se ubijam z MOBO bi bil celo prpravlen placat vstopnino za tak kite park. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Primo Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Na kateri strani so pa flysurferjevi ventilatotji postavlen:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Ja, nevem če je to res dovolj veliko za kajtat. Pa tudi če fukneš kajt bi bilo zabavno kam pristane. Je pa lepo videt da se misli na kajtarje pri takšnih projektih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 http://shrani.si/f/2S/aG/4HdE4pVO/picture.jpg Jaz k sem bl trd a je to nov stadion Olimpije v LJ al kaj?Dajte me mal razsvetlit! Pls!Ideja cist OK, v GB too ze dela, mislim urejeni kite parki!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veber Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 ja lojz to bo nov stadion v lj, sam če klele odskočš, z dobrim hang time- om pristaneš nek u jaršah al pa btc ju :lol:na jz, na sv pa nek med tastarim stadionom bejžigrad in plavo laguno hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts