Gabba Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Zdravo, Zdej ko je dost snega, a mi lahko en da par napotkov za Rateče, grem namreč gor za podaljšan vikend, pa računam da bi probal snowkajtat. Kajtam že kar neki časa, ampak na snegu še nisem probal. Na voljo imam Rebela 7m in 10m. Kako je pa z vetrom, a aladin uredu pokaže za tist konc? Hvala za vsak info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Zdravo, Zdej ko je dost snega, a mi lahko en da par napotkov za Rateče, grem namreč gor za podaljšan vikend, pa računam da bi probal snowkajtat. Kajtam že kar neki časa, ampak na snegu še nisem probal. Na voljo imam Rebela 7m in 10m. Kako je pa z vetrom, a aladin uredu pokaže za tist konc? Hvala za vsak info. -rateče: smo u nedeljo se iz obt peljal, pa je tam na tistem koncu snega bolj za vzorec kot kaj več, tko da če bo do vikenda kaj še ostal, pol ok, razn če ni kaj zapadlo dodatno še.-veter: kaže na izi jugo tandenco (1-2bft) tko da je za počakat kaj bo res ker bo sonce in termika zna delat in mogoče kaj doda oziroma izniči. pač se ne da še povedat kaj bo tolk v naprej.-kajt: 7 ali 10, furaj kar ti bolj paše, sej maš izkušnje iz vode. načeloma 10m2 optimum, čeprav jaz letos skoz na sedmici (rebel) ker večinoma je skoz pihalo, oz. žgalo. ------------------------------------------------------------------------------------pod črto: za rateče tale vikend bolj slabo kaže na kaj resnega, mogoče kako dričanje brezvezno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabba Posted February 5, 2008 Author Share Posted February 5, 2008 Ok, hvala... No kar se snega tiče, ga je vrh glave... Moj fotr kida k zmešan (100m od spota) :) lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Ok, hvala... No kar se snega tiče, ga je vrh glave... Moj fotr kida k zmešan (100m od spota) :) lpno to pa me veseli, pol pa je zdaj zapadu, še veter... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mach Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 bo res ker bo sonce in termika zna delat in mogoče kaj doda oziroma izniči. pač se ne da še povedat kaj bo tolk v naprej. oj, kako / v katero smer pa termika tam cez vlece? tnx! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veber Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 [js grem jutr pa vidmo,kva bo , če ne pa pivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 raje se mal dalje peljem, pa kajtam kot je treba na snegu. pročilo sledi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrazz Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 [js grem jutr pa vidmo,kva bo , če ne pa pivo Živjo! Ali si bil potem v ratečah? Kako je bilo? LP,andraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabba Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 A je burja, ki je napovedana za ta vikend kak dober znak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 bil v ratecah, bilo nic, sel na "drugo lokacijo" potegnil 15 crt, in je crknilo..sel na pivo.. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^to je en hiter report, brez slik :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweety_Kaja Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 :D hehehe huuuud report :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veber Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 rateče sončenje in pivo, pol pa v kranski 50m špure, pa spet pivo hehe, ni kej smo vsaj plahte preluftal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabba Posted February 7, 2008 Author Share Posted February 7, 2008 Upam da bo jutri kej pihal, pa da vas ne bo :) Spot mi izgleda kar majhen, glede na kozolce in napeljavo :) Morda ne bi bilo švoh poskusiti še naprej dol proti italijanski strani, tudi tam je kar nekaj prostora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 mi itaq bomo.. a pa si ze dobil vizo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajtarek Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Povsod nabijal veter, Rateče skoraj brezvetrje, ta velke plahte, pa še te so dol padale :D Nč ne bo tale vikend, napačna smer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 pa itaq smjz use zril :) zamudl ste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 pa itaq smjz use zril :) zamudl ste Eeeee, a tud 3D si zril? Ma sej nisi resn ;-)dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 ne 3d se ne.. 3d sva usak let skupej zrila, in bo verjetn letos isto.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabba Posted February 11, 2008 Author Share Posted February 11, 2008 Povsod nabijal veter, Rateče skoraj brezvetrje, ta velke plahte, pa še te so dol padale :D Nč ne bo tale vikend, napačna smer. Hehe, ja sem videl par obupancev (en moder kajt na tube in dva foila), ki so neuspešno poskušali. Veter tam je res čuden, pri moji hiši, ki stoji recimo 150 metrov proti KG (gledano od križišča za Planico, Rateče), je lepo vleklo proti italiji. grem pogledat na pumpo v ratečah, ki je cca 500 m stran, tam pa vleče ravno v kontra smer proti KG. nič jasno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 jah vceraj smo mel ene 3 ure lepo v kr gori.. v ratecah ni bilo nic, kr gora je pa delala.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts