dr.lojz Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Celado na glavo, pa ce je se tako uncool,so pa se druge mozne zascite.Presekana glava in obcasni glavoboliso zadosten razlog ZA!tole je za pogledat: Ma ja velja tud za sneg,..........ko bo.....;-) Prosim ne mi zdej tukaj polinkat vseh videovz youtuba kjer na kajtarski sceni sprica kri.....Vsak naj si jih pgleda sam. Jaz nimam srca,da bi se na racun drugih.......dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggy Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 hehehe tip ma nov pomen za besedno zvezo: "one in a million" celade so cool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trajko Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Tudi mene dostikrat zaskrbi..sploh pri highspeed padcih...kaj bi se zgodilo, če bi "pojedel" lastno desko. Čela sploh ni butasta stvar...ampak dokler se nekaj ne ponesreči, jo le redki prakticirajo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Jst bom tlele sam dodal eno z lastne kože.Lani, jp 2007 je blo, pa sneg v lescah, en fejst vikend je biu, sobota, pihal severček čez karavanke. Tko no, sukal se je med 5 in 15 m/s. No ko je sonček zapustil sceno, se je vetr mal polegu, tko ene četrt ure, pol pa spet. Valda, željan še ene fure, pa 10m2 na mojmu fleksiju, pa sunki do 15m/s čez dan so pustl svoj davek. No in ne bodi ga treba, grem še mal mojih 3.5m2 preluftat, tko mal za dušo; no pa se zafuram, tm nekje v liniji restavracije sm biu pa opa sunek, me rukne, tko mal na hrbet, hvala men, da sm biu kakšno leto prej tolk pameten pa nabavu čelado. Navkljub njej, sm rabu kr ene pol ure, da sm mal k seb pršu, naslednji dan so me pa še mal vratne mišice bolele. Tko da čelada MUST HAVE!!! Itak je pa tko, zdej je pa že tooooolk izbire različnih čelad, da se zihr kakšno hudo najde za na betico, če ne pa kupiš črno, pa jo sam barvno sfriziraš, da ti bo pasala zravn kajta. LP, Kremencek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firebee Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 absolutno čelado na glavo...tudi meni se je že zgodilo nekaj podobnega pa na srečo je čelado bol bolelo kot pa mene hehe... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts