Jump to content

Brazil 2007 VIDEO

lenasi

Recommended Posts

Tudi tokratna brazilska ekipa je na video posnela uničevanje tuje lastnine, teženje lokalnim živalskim predstavnikom (eni prej so se spravljali na kravo tokart so si izbrali osla- le zakaj?) in seveda kazanje sredinca (ker je to tok kewl da bolj ne more bit, jaz sem pa vedno mislil da morata biti iztegnjena mezinček in palec).

Je pa opazen veeelik napredek (ali v cenzuri ali pa v samem obnašanju) ker ni raznih rasističnih/šovinističnih izpadov.

Nisem vedu, da imajo najstniki tok gnara, da si lahko privoščijo počlitnice v Braziliji....Ne morem verjet, da je movie od ''tapravega'' najstnika Maxa 100x bolj kultiviran.

Mogoče sem pa samo fovš? :?

Pa sej sem jih v bistvu pohvalil, ker niso imeli rasističnih izpadov!!! Izrazil sem zadovoljstvo, ker se opazi napredek v primerjavi s prejšnjimi posnetki iz potovanj! (strpnost do drugače obarvanih smatram kot nekaj dobrega, si ti morda drugačnega mnenja?)

Morda odobravaš uničevanje tuje lastnine? Z lahkoto ti najdem nekoga, ki ti bo uničil kajt, avto, bajto, comp....me zanima kaj boš potem rekel.

Ampak hej, to se je zgodilo 4000 km stran, na dopustu, v državi kjer jim je itak vseeno in so lahko veseli, da dobijo slovenske turiste, da lahko sploh živijo.

Najbolj žalostno pa se mi zdi, da misliš, da moram biti krščanski fundamentalist, ker podpiram strpnost med rasami in spoštovanje tuje lastnine. Èe je to vrlina katoliške kajtarske kongregacije....mi prosim povej kje se lahko včlanim.

Edit: Èe bi bil član ''KKK'' potem bi se sigurno prej obregnil ob nakazovanje istospolne usmerjenosti dveh deklet. Pohvalil pa bi najbrž poizkus vlečenja moškega z avtom, privezanega za nogo.

Ja potem ti pa ostane samo še eno...posanmi še ti en movie kjer poleg tvojega znanja v kajtanju nam pokažeš kako neseš buggy na hrbtu čez vodo, vljudno dopoveš kajtarjem okrog po plaži na, ne zganjajo hrupa ker tvoj prijatelj ima popoldanski počitek, se opravičiš oslu namesto brezobzirnih slovencev ki so ga tako brezdušno preganjali in neseš eno rožico dekletom da jih zaprosiš za zmenek, kati predvidevam da to je tvoj syle. Al se motim.

Lepo da obstajajo tako globoko kulturno podučeni slovenci, da popravijo ime slovencev ki delajo sramoto naši republiki okoli po svetu.

No pričakujem movie da se bomo imeli od kje učit kajtanja in vedenja...predvidevam pa da preden se bo to zgodilo bomo prejeli vmes že 20 novih movie-jev od teh nadlegovalcev oslov.

Ja ja...glavno da furate rock'n'roll, da ste hard core, da ste kul in da se imate fajn. Vse ostalo sploh ni važno.

In potem se čudiš SoNi(v eni drugi temi-KLIK) zakaj nekateri mislijo da je kajtanje škodljivo, hehe. Tudi tam si označil osebo (Žigo Hrčka) kot pacienta, ker je imel majico s pomenljivim napisom.

Èist štekam, da se včasih mal znoriš, si daš duška...super partija, dober žur, alkohol, počitnice in da to pripomore k drugačnemu obnašanju.....ampak ali je za to potrebno iti čez mejo dobrega okusa?

Tist, da so buggy-ja zapeljali v vodo me ni zmotilo tok kot me je to, da je zaslajdal z desko po havbi....sej to najbrž počne v Monfalconeju na svojem avtu, kajne? Ampak jaz nisem roknrol in tega ne štekam..

Kaj se počne med prijatelji ni moja stvar in tega ne bi smel komentirati. Jaz sem se obregnil ob izživljanje nad avtom in oslom. Vse drugo so bile interne fore in se ne tičejo nikogar drugega razen teh, ki so bili skupaj na potovanju. Tko da moj komentar o iztegnjenem sredincu ni na mestu in se opravičujem vsem vpletenim.Tist s špago je bilo mišljeno kot reply na krščansko foro in je bil joke tko kot istousmerjene punce (v tem ni nobene škode, hehe).

Moj point je bil ta, da se je v prejšnjem filmčku iz Brazilije prikazalo norčevanje, zasmehovanje neke domačinke. Ampak jaz spet ne štekam, da so primerjali njen zunanji videz z opičjim zato, da ima filmček bolj poudarjene kajtarske scene.....umetniška svoboda al kako se že reče....pač ene stvari so v imenu kulture očitno bolj sprejemljive.

Zdaj čakam na odgovor Pekorina (na ZS/PM), (ki se mu prav tako zdi moje mnenje bolano) da mi razjasni nekaj stvari glede tega.

Priznam čuden sem. :roll:

Sreča da nisi videl necenzuriranih posnetkov, ker potem bi se ti pa res zmešalo.. Cuden pa si "malo" dosti!!

Merlot kite team pozdrav iz HRMja.. Zelimo ti vse kar vidis na sliki!!

http://shrani.si/f/1X/w2/QNZ61Zz/foneedition-mala.jpg

Edited by lenasi

LOL!!

Svaka čast, hehe. Da se vam da. Pa kok ste ažurni ej....zmanjkalo pijače?

ee...najbrž si mislil NE-cenzuriranih...nevermind.

Na sliki je 22 ljudi...kje je ostalih 13? Za fotoaparatom? He he. Pa sprednja dva ne sodelujeta preveč...Pa nobenih nagih riti ne kažete, matr a ste hard core al niste?

Sorry k nisem vedu, da ste Merlot team.Èe bi, bi bil tiho,hehe. Resistance is futile. Imate vedno tok alkohola v krvi da vam je pol itak oproščeno.heh. Planet of the Apes je bil torej tudi vaš izdelek. Super.

Evo, to je to z moje strani.

Ja ja...glavno da furate rock'n'roll, da ste hard core, da ste kul in da se imate fajn. Vse ostalo sploh ni važno.

In potem se čudiš SoNi(v eni drugi temi-KLIK) zakaj nekateri mislijo da je kajtanje škodljivo, hehe. Tudi tam si označil osebo (Žigo Hrčka) kot pacienta, ker je imel majico s pomenljivim napisom.

Èist štekam, da se včasih mal znoriš, si daš duška...super partija, dober žur, alkohol, počitnice in da to pripomore k drugačnemu obnašanju.....ampak ali je za to potrebno iti čez mejo dobrega okusa?

Tist, da so buggy-ja zapeljali v vodo me ni zmotilo tok kot me je to, da je zaslajdal z desko po havbi....sej to najbrž počne v Monfalconeju na svojem avtu, kajne? Ampak jaz nisem roknrol in tega ne štekam..

Kaj se počne med prijatelji ni moja stvar in tega ne bi smel komentirati. Jaz sem se obregnil ob izživljanje nad avtom in oslom. Vse drugo so bile interne fore in se ne tičejo nikogar drugega razen teh, ki so bili skupaj na potovanju. Tko da moj komentar o iztegnjenem sredincu ni na mestu in se opravičujem vsem vpletenim.Tist s špago je bilo mišljeno kot reply na krščansko foro in je bil joke tko kot istousmerjene punce (v tem ni nobene škode, hehe).

Moj point je bil ta, da se je v prejšnjem filmčku iz Brazilije prikazalo norčevanje, zasmehovanje neke domačinke. Ampak jaz spet ne štekam, da so primerjali njen zunanji videz z opičjim zato, da ima filmček bolj poudarjene kajtarske scene.....umetniška svoboda al kako se že reče....pač ene stvari so v imenu kulture očitno bolj sprejemljive.

Zdaj čakam na odgovor Pekorina (na ZS/PM), (ki se mu prav tako zdi moje mnenje bolano) da mi razjasni nekaj stvari glede tega.

pučin se :D

Čist štekam, da se včasih mal znoriš, si daš duška...super partija, dober žur, alkohol, počitnice in da to pripomore k drugačnemu obnašanju.....ampak ali je za to potrebno iti čez mejo dobrega okusa?

@FoneRider, nč nisi čuden, je kar precej folka, ki mislijo enako kot ti.

navadno imaš v takšnih primerih (ne)reakcije 4 tipov ljudi:

- najstniki in odrasle nezrele osebe - nekritično občudovanje, ki izhaja iz pomanjkanja izkušenj oz. sposobnosti, da bi se iz izkušenj kaj naučili

- idealisti, ki jim izživljanje na račun drugih, ki se ne morejo braniti, ni povšeči in se občasno oglasijo (npr. @fonerider & @rava)

- tapametni, ki si sicer mislijo svoje, vendar molčijo in ne tvegajo konfrontacije, ker je ta attitude bolj udoben

- modreci, ki mnenje zadržijo zase in se raje spravijo na njihove denarnice in jim kaj prodajo (pogoj za tovrstno delovanje je resnično dober želodec)

sledi pota modrim in poplačan boš :wink: :lol:

aja, kar se pa kajtanja tiče so pa fantje res carji :!: KAPO DOL :!:

LOL!!

Svaka čast, hehe. Da se vam da. Pa kok ste ažurni ej....zmanjkalo pijače?

ee...najbrž si mislil NE-cenzuriranih...nevermind.

Na sliki je 22 ljudi...kje je ostalih 13? Za fotoaparatom? He he. Pa sprednja dva ne sodelujeta preveč...Pa nobenih nagih riti ne kažete, matr a ste hard core al niste?

Sorry k nisem vedu, da ste Merlot team.Èe bi, bi bil tiho,hehe. Resistance is futile. Imate vedno tok alkohola v krvi da vam je pol itak oproščeno.heh. Planet of the Apes je bil torej tudi vaš izdelek. Super.

Evo, to je to z moje strani.

Ostalih 13 je držalo fotoaparat, ker so se tresle roke od alkohola-bi lohk natla padu. Imaš pa srečo, drugače bi bilo še več pozdravčkov na sliki!!