SPEED Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 v sobote grem boardat v Turracher in sem razmišljal če bi vzel še kajt sabo. Katja je rekla, da je vidla enega kajterja nazadnje ko je bla... je že kdo bil? Kje bi lahko pogledal, če bo kaj pihalo? hvala,lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KITESFERA Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Zdravo,S seboj vzami vse kar je za kajtat, vedno in povsod, nikoli ne veš kje, kok in kdaj bo pihalo, da ti ne bo pol žal:):):):) Tam je bomba za kajtat , to je takoj na levo, ko prideš na parkirišče, samo jezero mora biti zamrznjeno in pokrito s snegom. Kr lepa črtica za potegnt:):) lpKitesfera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweety_Kaja Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Čau! Res je, pred 2 tednoma sem bila gor in je na vrhu eden kajtu... jezero namreč še ni bilo zamrznjeno, pa tudi zdaj dvomim da je, ker je pretoplo...Kajt opremo obvezno s sabo...nikol ne veš kje te dober veter čaka :wink: pozdravček, Kaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweety_Kaja Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 aja, pa še link za vreme :)http://www.wetter.at/wetter/sport-freizeit/ski-wetter/oesterreich/kaernten/turracher-hoehe/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEED Posted December 6, 2007 Author Share Posted December 6, 2007 bom uzel in upam, da potegnem kakšno črtico ups sem se zmotil...Kaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts