Jump to content

WAROO 07

Sweety_Kaja

Recommended Posts

Jaz mam Warooja '06 9m2 in sem fuuuuuuuuuul zadovoljna. Res se hitro naučiš, stabiln je v zraku pa fajni depower ma.. od kajtov ki sem jih probala, sigurno najbolj fajni, sploh za punce ;) pa še pink so lahko :)

'07 pa je verjetno še kaj boljši, edino neke dodatne škripce še ma v bridlih, kar pomeni še večjo možnost, da se ti bridle vtrga, kar se pri Waroojih po mojih izkušnjah pogosto dogaja :) (no vsaj če ga fantu posodiš pri 30 vozlih :twisted: )

S tem kajtom ne morš zgrešit. :)

Sem pa opazu pri 06ki, da niso glih narejeni za lovljenje po travniku (malo slabša kakovost izdelave glede na Cabrinho 06 in RRDja 07, kar pa bi naj popravl pri 07). Škripcev pa bi naj imel 6 ampak so dele bridla, ki gre skozi škripec ojačal tako, da s trganjem naj nebi bilo problemov.

Če ga misliš veliko uporabljati na kopnem kupi Bularooja (ojačan, ker je narejen za vse terene pa še one pump ma). Je pa malo dražji.

sam imam 9m2 in 12m2

z kajti zadovoljen

sicer pa se mi je na na 12ki že otrgal štrik na bridlu (tam kjer je škripec) in bom sedaj preventivno zamenjal na obeh kajtih z močnejšim(debelejšim) štrikom (priporočam vsem da si naredite rezervo še preden se utrga imate takoj zamenjavo da ne izgubiš kak dober kajt day) . Zdi se mi da je problem ker štriki pri waroojih niso primerni dimenziji škripca in se zato hitreje znucajo.

vsekakor priporočam nakup saj so tudi cene sedaj ugodne

Jz sem zamenju bridle na vseh 4 kajtih pa še skripce (plastične) za kovinske rileye. Razlog pa je bil vtrgan bridl na dveh kajtih edn od tega je bil od punce pri 30kts :)).

Skrbte za škripce, da se lepo vrtijo (še posebaj če kajte uporabljate na peščeni plaži)