nanar Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 (edited) pogledati pod novogodišnja akcija Edited December 14, 2007 by nanar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjan Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 *** zbrisal vse offtopic debate *** Nacionalisticne izpade zdravite v za to namenjenih ustanovah. Damjan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 North rhino 07 komplet 12 kvadrata prodajem za 700 eura.U odličnom stanju,malo vožen,žuto crne boje, i 9 kvadrata bez bara za 450 eur,vožen dvaput,još miriše na novo.Mob: 00385 98 951 64 33 PREDRAGOCena novega v Surf shopu je : - komplet 700€ - samo kajt 500€ http://www.amodor.si/index2.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berton Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Akcija traja le do 15.11. - vsaj tako piše!Sicer pa mislim, da ma vsak prodajalec pravico, da postavi svojo ceno!Če te kajt zanima se boš že z njim zmenu za kak popust :wink: Lp, B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Če je nižja cena kot je cena novega se s tabo strinjam :). Mogoče pa ne ve, da so pri nas cene kajtov nižje kot drugje in sem ga samo podučil, da če bi rad prodal kajt naj spusti ceno :). Mogoče sem pa mal tud nadebudne kupce opozoril, da ta cena ni glih nizka, če za enak denar dobiš novega. Drugače se mi pa zdi pravilno, da se cene tud mal komentirajo še posebaj nerealne. Glede letnika 2007 pa dvomim, da poteče akcija dokler se zaloge ne prodajo (no vsaj vidu še nism tega). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts