Jump to content

Kaksen trapez

zmajcek

Recommended Posts

Èe nimaš postave kot Schwarzeneger (pas mnogo ožji od prsi) se ti dogaja, da ti ledveni trapez leze navzgor. S sedečimi trapezi ni nič narobe, sploh dokler ne boš začel izvajati vseh mogočih trikov, pri katerih potrebuješ večjo gibljivost. Menim, da so sedeči dosti bolj udobni, pa tudi manjša verjetnost je, da si s trapezom poškoduješ rebra. Odličen kompromis so trapezi, ki so sicer ledveni, vendar imajo tudi možnost, da jih pripasaš na noge in s tem preprečiš uhajanje navzgor. Tak primer je npr. Ocean Rodeo Session trapez, verjamem pa, da je takih še mnogo.

Lp, Jaroš

dobri trapezi ne lezejo gor, imajo zelo dobro podporo v krizu in stojijo kot je treba. imam izkusnje z mystic firestarter in maui magic hana :)

sem vozil z sedecimi, ampak ne hvala in to zato, ko si malo bolj napravljen za hladnejse razmere mi je striskalo valilnico tistih malih stvari z repki..

to je moje skromno mnenje.

večna dilema katerega vzeti....tu je le za poskusit, kater ti bolj sede. da pa bi ledveni gor lezu ....če je dober se ne premika nikamor...je pa res da kak €€€ več stane..ampak se splača.

torej...poskusi oba, pa boš videl kateri ti je boljši. osebno mi je boljši ledveni, kot večini, ker težišče vpetja telesa pri skokih više..in tud tko mi je bol free filing ko nič ne veže med nogami 8)

:roll: Hvala,vidim da je izbira trapeza bolj stvar posameznika kot kaksno pravilo.Mislim da bom vzel kar ledvenega,res nism terminator sm pa mal sirsi od pasu navzgor,ce bi se predolgo odlocal bi blo skoda vetercka.Aja zakaj mi je pa tam napisal what the f... is kite :shock: