zmajcek Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Lep pozdrav vsem.V tem sportu sem frišn,kupil sem si fuel 11.Nimam pa se trapeza,glede na to da obstajajo ledveni,polsedeči,sedeči itd.Kaksnega si naj nabavim,da bo čimbolj vsestransko uporaben prosil bi za kakšen nasvet,HVALA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggy Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 ledveni. sedece furajo predvsem punce. bi reku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaros Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Èe nimaš postave kot Schwarzeneger (pas mnogo ožji od prsi) se ti dogaja, da ti ledveni trapez leze navzgor. S sedečimi trapezi ni nič narobe, sploh dokler ne boš začel izvajati vseh mogočih trikov, pri katerih potrebuješ večjo gibljivost. Menim, da so sedeči dosti bolj udobni, pa tudi manjša verjetnost je, da si s trapezom poškoduješ rebra. Odličen kompromis so trapezi, ki so sicer ledveni, vendar imajo tudi možnost, da jih pripasaš na noge in s tem preprečiš uhajanje navzgor. Tak primer je npr. Ocean Rodeo Session trapez, verjamem pa, da je takih še mnogo.Lp, Jaroš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 dobri trapezi ne lezejo gor, imajo zelo dobro podporo v krizu in stojijo kot je treba. imam izkusnje z mystic firestarter in maui magic hana :) sem vozil z sedecimi, ampak ne hvala in to zato, ko si malo bolj napravljen za hladnejse razmere mi je striskalo valilnico tistih malih stvari z repki.. to je moje skromno mnenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 večna dilema katerega vzeti....tu je le za poskusit, kater ti bolj sede. da pa bi ledveni gor lezu ....če je dober se ne premika nikamor...je pa res da kak €€€ več stane..ampak se splača. torej...poskusi oba, pa boš videl kateri ti je boljši. osebno mi je boljši ledveni, kot večini, ker težišče vpetja telesa pri skokih više..in tud tko mi je bol free filing ko nič ne veže med nogami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Ledveni definitivno....na začetku ti bo res malo lezel gor ma ni panike.Si pa dosti bolj okreten v ledvenem. Sedečega sem poskušal samo enkrat in nikoli več. Je pač stvar okusa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trajko Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Ledveni!!! Kaj sploh razmišljaš :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 10 let uzivancje na sedecem in nobenih problemov z potomstvom!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMIST Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Imam oba furam sedečega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmajcek Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 Hvala,vidim da je izbira trapeza bolj stvar posameznika kot kaksno pravilo.Mislim da bom vzel kar ledvenega,res nism terminator sm pa mal sirsi od pasu navzgor,ce bi se predolgo odlocal bi blo skoda vetercka.Aja zakaj mi je pa tam napisal what the f... is kite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Aja zakaj mi je pa tam napisal what the f... is kite sam zato, ker maš trenutno le 2 posta...ker si nov tule na forumu. pa ne glej tega...na vodi je važno, tule je marsikateri inštruktor...kar u živo težko rečt :) :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarik Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Tadejtule je marsikateri inštruktor...kar u živo težko rect hehese strinjam s tabo "kot, da bi mi bral misli" respect all :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts