trajko Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Baje bo konc tedna zapihal "jugo" ampak jst nimam časa razen v soboto. Nekateri me strašijo, H... , da bo v soboto že ponehalo. Me pa zanima, če ima kdo info iz prve roke kako bo v soboto z vetrom tam doli!!! Hvala :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaros Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Tudi mene zanima kako bo z vetrom, pa tudi kako bo kaj deževalo v petek in soboto?Hvala, Jaroš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaB Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Ako to uspijete saznati onda pitajte koji ce rezultati nogometne lige biti ovaj vikend pa da uplatim na kladionici..... A ako se ipak pouzdajete u prognozu onda evo: Medulinhttp://www.windguru.cz/int/index.php?sc=21http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14307 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Tudi mene zanima kako bo z vetrom, pa tudi kako bo kaj deževalo v petek in soboto?Hvala, Jaroš glede na napoved grem jaz v petek v umag-zamb. pa ti lahko povem kako je bilo ko pridem nazaj :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 pr nas u braziliji se vedno piha, je sonce in ni dezja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trajko Posted November 21, 2007 Author Share Posted November 21, 2007 pr nas u braziliji se vedno piha, je sonce in ni dezja! Zmazek....sam ti zavidam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 pridi dol! kej ti rezerviram pousado? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts