jaros Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Pozdravljeni,Kateri spoti bi lahko delovali na zahodni veter, ki je napovedan za vikend?Lp, Jaroš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 grado je super sploh če je malo JZ drgač pa baje tud ribičostalo pa ne vem malo gledam petek pa mi ni čist jasno kaj bo saj kaže vse od juga do severa a ima kdo kak predlog kam bi se lahko odpravil? (če je kdo za akcijo v petek gremo skupaj) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosk Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 grado je super sploh če je malo JZ drgač pa baje tud ribičostalo pa ne vem malo gledam petek pa mi ni čist jasno kaj bo saj kaže vse od juga do severa a ima kdo kak predlog kam bi se lahko odpravil? (če je kdo za akcijo v petek gremo skupaj) Grado ne dela na zahodnik!!! je presvoh, pa se proti ven piha.Ja na slovenski obali, zusterna,... bolj kot gres proti ervarju boljse je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogina Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 grado je super sploh če je malo JZ drgač pa baje tud ribičostalo pa ne vem malo gledam petek pa mi ni čist jasno kaj bo saj kaže vse od juga do severa a ima kdo kak predlog kam bi se lahko odpravil? (če je kdo za akcijo v petek gremo skupaj) Grado ne dela na zahodnik!!! je presvoh, pa se proti ven piha.Ja na slovenski obali, zusterna,... bolj kot gres proti ervarju boljse je. Danes pop. bolj kaže na močan severozahodnik in je it. obala izrazito slabša od naše in hrvaške zahodne Istre. Po moje bo cela slovenska obala popoldne glede na Aladina juhuhu. Sam razmišljam za vikend o Špini oz. Pelegrinu, če pa bo zahodnik vseeno močan (jutranji Aladin je za vikend bistveno slabši kot včerajšnji večerni), sta lahko tudi Ribič in Izola izhodišči. O baru pa še nič vzpodbudnega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 @rogina a bar od stare devetke ti dela na novi Danes pop. bolj kaže na močan severozahodnik in je it. obala izrazito slabša od naše in hrvaške zahodne Istre. Po moje bo cela slovenska obala popoldne glede na Aladina juhuhu. jaz bi se odpravil samo ne sam a je še kak kandidat041 684067 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radin Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 P.S na obali dežuje in nič od vetra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzi Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 a gre kdo jutri?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMIST Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Rogina kako kaj piha dol?Jst bi kajtal ribič ali Izola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogina Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Rogina kako kaj piha dol?Jst bi kajtal ribič ali Izola Včeraj, v petek, sem bil na tlaki v Lj. Zdaj pa sem res na obali (sobota opoldne), je sončno, 12st., vetra pa popolnoma nič. Èe bo jutri dovolj J ali JZ vetra, pa bom najbrž pri Ribiču. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts