Biggy Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 A ma kdo slucajno kake izkusnje z tarifo v spaniji? kako je dol? kaki so spoti? a je kul za zacetnike? ce ve kdo slucajno za kake pocen apartmaje al pa ksne drugacne pocen variante za studentske zepe. bom vesel vsakega info-ta!! Lp. Biggy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skiper Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Hola! Lahko si prebereš krajši opis ki ga najdeš med kajterskimi poročili. Spot je primeren tudi za začetnike. Na razpolago imaš veliko kajt centrov - šol ..... Glede termina december - januar;Tarifa je poletni spot. Vsi centri zaprti, prav tako večina hotelov campov ..... lp g. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Veter je pozimi v Tarifi samo temperature so bolj tako tako. Mislim da ni najšoljša destinacija za ta letni čas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggy Posted November 5, 2007 Author Share Posted November 5, 2007 pa sej mene nizke temp niti ne motjo.. neopren pa to.. tm nekje je pisal da je zrak okol 20 voda pa tm oko 18 tko da to mi niti ni taka panika... ubistvu zakaj sprasujem ker iscem en spot za jet zdej januarja al pa zacetk februarja (december odpade zarad poskodbe ) da bo zihr vetr pa da je cim cenejs... ce ma kdo kak predlog bi biu zlo veseu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skiper Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Hola! Kolega preživel zadnj zimo v Lizboni, izmenjava študentov & stuf. V petih zimskih mesecih mu je uspelo nabrati 16 dni na vodi ...... Toliko o vetru v tem obdobju. lp g. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggy Posted November 6, 2007 Author Share Posted November 6, 2007 lizbona je pa neki druzga k tarifa lejga ne sej veter je.. sm vidu ene par statistik. sam tko me je zanimal ce je ze kdo kdaj kako pocen varianto tja dol useku pa da bi lahko kej svetoval...nekak sm razmislu avion do málage pa pol nekak do tarife (vlak,bus??) pa tm kak pocen apartma.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Sorc Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Jaz hodim veckrat v Tarifo POZIMI SO VALOVI, Poleti pa flat water, lahko gres tudi februarja, so pa wave razmere... Portugalska je pa Guincho ampak NI za zacetnike, Albufeira je pa jezero premerno za zacetnike in kiajte, ce te zanima jaz nameravam iti v Tarifo nekje oktobra 2008 ali pa spomladi april, maj 2009, moja mail je igorsorc@yahoo.it lahko se pridruzis... cena letala se pa splaca z MIlana je 90 eurotov ida y vuelta... z ljubljane ne vem, z benetk je pa samo sevilla low cost z Vuelingom... Poglej en par slikc Tarife na mojem blogu 360.yahoo.com/igorsorc ali geocities.com/igorsorc lizbona je pa neki druzga k tarifa lejga ne sej veter je.. sm vidu ene par statistik. sam tko me je zanimal ce je ze kdo kdaj kako pocen varianto tja dol useku pa da bi lahko kej svetoval...nekak sm razmislu avion do málage pa pol nekak do tarife (vlak,bus??) pa tm kak pocen apartma.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts