Jump to content

Tarifa - spanija, decembra/januarja??

Biggy

Recommended Posts

Hola!

Lahko si prebereš krajši opis ki ga najdeš med kajterskimi poročili. Spot je primeren tudi za začetnike. Na razpolago imaš veliko kajt centrov - šol .....

Glede termina december - januar;Tarifa je poletni spot. Vsi centri zaprti, prav tako večina hotelov campov .....

lp g.

pa sej mene nizke temp niti ne motjo.. neopren pa to.. tm nekje je pisal da je zrak okol 20 voda pa tm oko 18 tko da to mi niti ni taka panika...

ubistvu zakaj sprasujem ker iscem en spot za jet zdej januarja al pa zacetk februarja (december odpade zarad poskodbe :cry: ) da bo zihr vetr pa da je cim cenejs...

ce ma kdo kak predlog bi biu zlo veseu.. 8)

lizbona je pa neki druzga k tarifa lejga :lol:

ne sej veter je.. sm vidu ene par statistik. sam tko me je zanimal ce je ze kdo kdaj kako pocen varianto tja dol useku pa da bi lahko kej svetoval...

nekak sm razmislu avion do málage pa pol nekak do tarife (vlak,bus??) pa tm kak pocen apartma.?

• 8 months later...

Jaz hodim veckrat v Tarifo

POZIMI SO VALOVI, Poleti pa flat water, lahko gres tudi februarja, so pa wave razmere... Portugalska je pa Guincho ampak NI za zacetnike, Albufeira je pa jezero premerno za zacetnike in kiajte,

ce te zanima jaz nameravam iti v Tarifo nekje oktobra 2008 ali pa spomladi april, maj 2009, moja mail je igorsorc@yahoo.it lahko se pridruzis... cena letala se pa splaca z MIlana je 90 eurotov ida y vuelta... z ljubljane ne vem, z benetk je pa samo sevilla low cost z Vuelingom...

Poglej en par slikc Tarife na mojem blogu 360.yahoo.com/igorsorc ali geocities.com/igorsorc

lizbona je pa neki druzga k tarifa lejga :lol:

ne sej veter je.. sm vidu ene par statistik. sam tko me je zanimal ce je ze kdo kdaj kako pocen varianto tja dol useku pa da bi lahko kej svetoval...

nekak sm razmislu avion do málage pa pol nekak do tarife (vlak,bus??) pa tm kak pocen apartma.?