rogina Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Danes, 2.11.07, sem v Izoli pozabil na trati zraven svetilnika Cabrinha bar - rumeno črne barve. Poštenega najditelja nagradim s tremi vožnjami iz Lj. do Izole in nazaj ali kako drugače. PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusti Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Ja, Igor, kako se ti lahko to zgodi??? Sicer pa, a je blo v redu na vodi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Danes, 2.11.07, sem v Izoli pozabil na trati zraven svetilnika Cabrinha bar - rumeno črne barve. Poštenega najditelja nagradim s tremi vožnjami iz Lj. do Izole in nazaj ali kako drugače. PM Auc, auc,to ni dobr, a ni nobenega kajtarja iz obale dol da bi to pobral??Prepozno!!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogina Posted November 3, 2007 Author Share Posted November 3, 2007 Ja, Igor, kako se ti lahko to zgodi??? Sicer pa, a je blo v redu na vodi? Ko je zadnjič en svoj bar v Gradežu pozabu, sm se tut jest spraševal, kako se mu je to lohk zgodil. Ja blo je zjutri močno, jest sm vozu z 9ko, Miha pa z 12ko. Sva pičla do Kopra in ker je bil bolj severnik, je šlo kar hitr tja, še bolj pa nazaj. Ampak ob pol enih je vetr že začel spuščat, tako da pol ni blo več veselja. Zaradi bara, ki se še išče, pa vse skupaj zame bolj skomin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusti Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Rogina, še zdej sem jezen nase. Bar pogrešaš, ko začneš prodajat kajt. Žal, rabljen kajt brez bara ni kaj dosti vreden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mach Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 mal ebay spremlita.. se kr da najt kak bar vsak tok cajta.. tkole recmo..http://cgi.ebay.de/cabrinha-bar-57-cm-mit-farbigen-original-Leinen_W0QQitemZ160175885464QQihZ006QQcategoryZ115811QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem sploh pa loh od kake druge firme mal stuhtas ce pase, bos zihr cnej skos prsu ku s cabrinho... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mach Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 http://cgi.ebay.de/cabrinha-bar-57-cm-mit-farbigen-original-Leinen_W0QQitemZ160175885464QQihZ006QQcategoryZ115811QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem btw, pa dobr poglej slikco, mogoce je pa clo tvoj!! ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogina Posted November 5, 2007 Author Share Posted November 5, 2007 btw, pa dobr poglej slikco, mogoce je pa clo tvoj!! ;)) Ta ni moj, moj je bil povsem nov, model 2008 2N1 za Crossbowa. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mach Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 jah, kr zalostn res.. noja, mogoce ti pa useen rata tvojga kje nazaj.... odkupt.. :( :) sam, pol si mel pa verjetn tud zares nanjga 08 xbow prvezan a? :) nobl..! tud jest se ravn kr neki napaljujem nad njem.. kak si kej zadovoln? v primerjavi s prejsnjimi/prvimi bow generacijami ipd..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mach Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Ta ni moj, moj je bil povsem nov, model 2008 2N1 za Crossbowa. :( evo, se enga sm lih tlele usput zasledu pa sm se nate spomnu.. :) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250192687318&ssPageName=ADME:B:SS:US:1123 ja, ni cis taprav.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts