grega Posted March 20, 2003 Share Posted March 20, 2003 Slovenski kajtarji!Kdo je za mal akcije in bi šel v Lignano na kajt šov (20,21,22. april)?Lahko bi se zmenili skupaj in šli pogledat zadevo-jest še nisem bil na taki zadevi.Povejte vi!!!LP----Grega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted March 20, 2003 Share Posted March 20, 2003 Res bi se lahko , jaz sem tudi za... samo da gremo ,.vozimo,gledamo... uživamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miha Posted April 16, 2003 Share Posted April 16, 2003 Kdaj greste? Jaz sem za soboto lahko pa tudi v ned. ali pon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 17, 2003 Share Posted April 17, 2003 V Lignano vabljeni vsi bencinskih hlapov zeljni kajterji!!????Poglejte tole:http://www.endurolignano.com Program tece paralelno, oziroma so kajterji del Motorshowa????? Za vse ki ne poznate razmer, vam povem da bo tak dren, folka pa tolk, saj veste kolk so Italjani usekan na motorje/avte.......... Ne pricakovat prevec od kite show-a PC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miha Posted April 18, 2003 Share Posted April 18, 2003 A nobeden ne gre Al čakate če bo veter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjan Posted April 18, 2003 Share Posted April 18, 2003 Nekaj nas gre v vsakem primeru (trenutno 4), ce ne bo vetra pa vsaj za en dan malo na izlet in malo pokukat za opremo. Pa se motoriti bodo, tko da za pocet kaj bo... Za veter pa ne vem, a bo a ne bo - sem nekaj iskal pa tudi pogledat ne znam, kje bi kaj pisalo na to temo za Lignano... LP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitemen Posted April 20, 2003 Share Posted April 20, 2003 Kot kaže bo tudi danes 20.4. en nateg,včeraj so se skoraj zmočil potem pa prrrrrrr pa je crknil in to ja blo vse ,razen enih treh motorjev vsake tri ure ,tema ,upam da je kdo ki je dones šel mel kaj za pogledat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts