trajko Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 A ima kdo kaksen neopren (full suit, ker shortya že imam) viska? Odkupim. Velikost 184cm/77kg, tako da pride v upoštev kakšna M oz. L velikost. Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojchi Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 eee.. polulanega bo kupo :D daj trajc ne sparat tolk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggy Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 res se ti bol splaca novga kupt. k niso niti tok dragi. v fun sportsu v lj mas popuste zdele pa v duemu v verjah so tut lanski modeli od camarota za male pare... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rava Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 freestyle bežigrad ... prolimit 5mm model move ... ene 80 evrov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trajko Posted October 30, 2007 Author Share Posted October 30, 2007 eee.. polulanega bo kupo :D daj trajc ne sparat tolk Kdo je reku, da bom rabljenega kupu!!! Glede na to, da so po tvojem rabljeni polulani...kaj kej ti počneš s svojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trajko Posted October 30, 2007 Author Share Posted October 30, 2007 freestyle bežigrad ... prolimit 5mm model move ... ene 80 evrov Hvala...to je dober info!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojchi Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 ehh .. ves da punce nismo take packe sem pa ze veckrat dobla predlog naj to nardim, ja .. tak da lahko ti tut svojega, nepolulanega posodim.. sej je M, sam ženski :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trajko Posted October 31, 2007 Author Share Posted October 31, 2007 ehh .. ves da punce nismo take packe sem pa ze veckrat dobla predlog naj to nardim, ja .. tak da lahko ti tut svojega, nepolulanega posodim.. sej je M, sam ženski :wink: Mojchi hvala...kupil novega....sploh pa ne dvomim, da mi ga ne bi posodla :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusti Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 lepo, da si kupil, bo vsaj konec teh polulanih neoprenčkov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishek Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Obnavlam mal temo, ker kupujem neopren, pa me zanima če kdo kej ve kje bi kako poceni zadevo dobu, novo sevede, ne polulano :wink: Vlek sm 178 pa težek 65, najbrž da rabm ene 48 številko. Debelino pa 5/4 al pa 4/3 tam nekje no, najraj pa kr 5/4 da se da mal dle furat pa prej začet.Hvala za pomoč! LpDomen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 greš v en surf-kite shop ali pa duem v medvodah, probaš-ustreza, mogoče še kaj iz akcije najdeš, daš evre pri blagajni in greš na veter, pa v morje kajtat. easy as that :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 cene pa uzam na kredit, mogoc ti bojo se za kajt odobril.. ce mas pa ze kajt, je pa ze cajt da si privoscis neopren.. ce ti je pa skoda pa ta sport res ni zate.. moje mnenje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggy Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 jst v 4/3 ne neham furat. se prav cez celo zimo in ostale 3 letne case. vazn pa je da pr rokavih (na zapestjih) dobr tesni in pa na nogah (gleznji) da voda ne prhaja not/ven. pa se neke dobre rokavice, nogavice pa kapuco pa si dobr tut za pozim. moje mnenje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishek Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Mislu sm če slučajn kdo ve za kako štacuno k bi mela kake pametne akcije. Kredita mi pa zaenkrat sreč še ni treb vzemat, pa tut kajtat ne mislim nehat, biu bi pa že na vodi, če neb meu kolen zjeban, ker za počivat pač ne rabim neoprena. Hvala in LP! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Fun sport...5/3 od mystica cca 120 evrov za gotovino Samo mislim da je lanski model...tako da nauš najnovejši...upam da jih imajo še... LP Urban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matjaz Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 pri tauhariji velja, da nisi taprav potapljač, če ne ščiješ v neopren, ampak pri kajtanju pa tacga prasca š enisem srečal!?!?!?!? ker tud č eje potreba ni pogojev..... za shortija bom pa raje tiho ;) lpx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Mislu sm če slučajn kdo ve za kako štacuno k bi mela kake pametne akcije. Kredita mi pa zaenkrat sreč še ni treb vzemat, pa tut kajtat ne mislim nehat, biu bi pa že na vodi, če neb meu kolen zjeban, ker za počivat pač ne rabim neoprena. Hvala in LP! to je bila samo replika na to da bi clovek kupoval rablen neopren.. novga dobis ze za ~120 eur.. duem je meu do 29.3. ta tedn pa dobijo novo robo firme Camaro. tel: 013621228.. (da navjo rekl da sam pizdim po forumu in nic ne pomagam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocco Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 ...rajs u neopren kot proti vetru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matjaz Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 rabljen, poscan in nepravilno vzdrževan neopren zavohaš. sploh me pa zanima kdaj ste nazadnje zares oprali svoje neoprenske obleke!? pol bo pa kdo rekel "a to se tud dela?" lp x Mislu sm če slučajn kdo ve za kako štacuno k bi mela kake pametne akcije. Kredita mi pa zaenkrat sreč še ni treb vzemat, pa tut kajtat ne mislim nehat, biu bi pa že na vodi, če neb meu kolen zjeban, ker za počivat pač ne rabim neoprena. Hvala in LP! to je bila samo replika na to da bi clovek kupoval rablen neopren.. novga dobis ze za ~120 eur.. duem je meu do 29.3. ta tedn pa dobijo novo robo firme Camaro. tel: 013621228.. (da navjo rekl da sam pizdim po forumu in nic ne pomagam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 po vsakem sešnu jo operem, če sem v gradu, fslju splooooh, nismo taki packi, kot ste/so eni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tefff Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Ko smo ze pr spovedih: ta velike potrebe pa nic ne omenjate, jaz osebno se vsakic in vedno konkretno vse**** v neopren!!!V fsl in Grado me nikol ne pogruntajo!!! Pa se resno: Omenjene ceno iz zgornjih postov so realne. Ko sem kupoval neopren so bile 2 do 3 krat vecje, potem so mi pa ponujali grozne popuste in smo na koncu pristali na istem. Vidim da ta praksa ni vec v modi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzi Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 a tut to se dela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 clovk usak dan nekej novga zve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzz Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Zdaj mam pa še jaz par vprašanj, k nameravam kupt neopren. Sem bil v surf shopu, fun sportu, freestylu in sem si mal pogledal ponudbo. Ne vem pa kako je glede kvalitete, zato bi blo fajn kakšno mnenje slišat od tistih k mate te neoprene (Neilpryde, ION, Prolimit, Mystic,...), kako ste zadovoljni. LP, M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beli Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 mene pa zanima, a je kkšna razlika med materiali za moške in ženske....pa če morem obvezno kupt maui magic, če mi je pa mystic všeč.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts