Jump to content

KUPIM NEOPREN

trajko

Recommended Posts

ehh .. ves da punce nismo take packe :P sem pa ze veckrat dobla predlog naj to nardim, ja .. tak da lahko ti tut svojega, nepolulanega posodim.. sej je M, sam ženski :wink:

Mojchi hvala...kupil novega....sploh pa ne dvomim, da mi ga ne bi posodla :wink:

• 5 months later...

Obnavlam mal temo, ker kupujem neopren, pa me zanima če kdo kej ve kje bi kako poceni zadevo dobu, novo sevede, ne polulano :wink: Vlek sm 178 pa težek 65, najbrž da rabm ene 48 številko. Debelino pa 5/4 al pa 4/3 tam nekje no, najraj pa kr 5/4 da se da mal dle furat pa prej začet.

Hvala za pomoč!

Lp

Domen

jst v 4/3 ne neham furat. se prav cez celo zimo in ostale 3 letne case. vazn pa je da pr rokavih (na zapestjih) dobr tesni in pa na nogah (gleznji) da voda ne prhaja not/ven. pa se neke dobre rokavice, nogavice pa kapuco pa si dobr tut za pozim.

moje mnenje.. :roll:

Mislu sm če slučajn kdo ve za kako štacuno k bi mela kake pametne akcije. Kredita mi pa zaenkrat sreč še ni treb vzemat, pa tut kajtat ne mislim nehat, biu bi pa že na vodi, če neb meu kolen zjeban, ker za počivat pač ne rabim neoprena.

Hvala in LP!

Mislu sm če slučajn kdo ve za kako štacuno k bi mela kake pametne akcije. Kredita mi pa zaenkrat sreč še ni treb vzemat, pa tut kajtat ne mislim nehat, biu bi pa že na vodi, če neb meu kolen zjeban, ker za počivat pač ne rabim neoprena.

Hvala in LP!

to je bila samo replika na to da bi clovek kupoval rablen neopren..

novga dobis ze za ~120 eur..

duem je meu do 29.3. ta tedn pa dobijo novo robo firme Camaro.

tel: 013621228..

(da navjo rekl da sam pizdim po forumu in nic ne pomagam)

rabljen, poscan in nepravilno vzdrževan neopren zavohaš. sploh me pa zanima kdaj ste nazadnje zares oprali svoje neoprenske obleke!?

pol bo pa kdo rekel "a to se tud dela?"

lp x

Hvala in LP!

to je bila samo replika na to da bi clovek kupoval rablen neopren..

novga dobis ze za ~120 eur..

duem je meu do 29.3. ta tedn pa dobijo novo robo firme Camaro.

tel: 013621228..

(da navjo rekl da sam pizdim po forumu in nic ne pomagam)

Ko smo ze pr spovedih: ta velike potrebe pa nic ne omenjate, jaz osebno se vsakic in vedno konkretno vse**** v neopren!!!

V fsl in Grado me nikol ne pogruntajo!!!

Pa se resno: Omenjene ceno iz zgornjih postov so realne. Ko sem kupoval neopren so bile 2 do 3 krat vecje, potem so mi pa ponujali grozne popuste in smo na koncu pristali na istem. Vidim da ta praksa ni vec v modi.

Zdaj mam pa še jaz par vprašanj, k nameravam kupt neopren.

Sem bil v surf shopu, fun sportu, freestylu in sem si mal pogledal ponudbo.

Ne vem pa kako je glede kvalitete, zato bi blo fajn kakšno mnenje slišat od tistih k mate te neoprene (Neilpryde, ION, Prolimit, Mystic,...), kako ste zadovoljni.

LP, M