rokv Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 S katerim lepilom naj prilepim odlepljen footpad nazaj na desko? Poiskusil sem že z dvostranskim selotejpom, pa je držalo na suhem, v vodi pa je po cca. 2 urah spet spustil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 S katerim lepilom naj prilepim odlepljen footpad nazaj na desko? Poiskusil sem že z dvostranskim selotejpom, pa je držalo na suhem, v vodi pa je po cca. 2 urah spet spustil. Ja problem, a ne, saj ves kak gre to,Selotejpe delimo na dvoje,tiste ki ne drzijo in tiste ki ne grejo dol /prosto po Murfiju/ Tukaj na tem mestu bo pomagal samo eno,dobro ocistit povrsino, tako kot za vse lepila. Skatka ne sme bitnobenegga sledu mivke, soli in necistoc. Postopek sploh ne bo takobolec,najprej dobro operes vse z vodo. Nato povrsino deske in padsa ocistis se z Nitro razrecilom, lahko tudi z Acetonom, vendar bodi pazlivna povrsino deske, ce je lakirana ti jo lahko razrecila raztopijo.In za konec Legedarni Neostik /drzi vse/. Lepo namazes obe povrsinipustis da se posusita 10-15min in stisnes skupaj. Po ocisceni povrsiniti bo lepo prijel tudi Shugum, ce ga le uspes se kje dobiti. Zadevo so voje cajte pacali skkajterji na shuhe. Pri Shuegum-u namazes samorob,bolje od zunaj ker zddeva dela na zrak in se ti lahko, ce namazescelo povrsino zgodi da znotraj nikoli ne bo suh! Pa veselo na delo ,-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokv Posted October 29, 2007 Author Share Posted October 29, 2007 Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 tule je še ena varjanta...TESA!!! dela preverjeno, vendar tko kot lojz reku, DOOBROOOO očisti obe povšini, nato nalimaj trak in dilo na tla pa kar hodi po padu da res narediš pritisk...čez šas zadeva prime-rab neki ur. je pa to to:http://www.tesa.co.uk/iimages/88/205788_258_260_e.jpg dobiš pa ga v merkurju, različnih širin, od 1.5, 1.9, 2.5, 5cm, .... :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mach Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 hmmm, kaj pa silikonski kit.. (u navtiki je to ponavad kr technology-of-choice za podobne zadeve...) btw, za razmascevanje povrsine, pazi, nitro/aceton mors res probat na enmu malmu vogalcku najprej, drugac pa tud kak 90% etanol oz. snopc po domace.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uros Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Jaz sem tudi poizkušal z vsem živim. Na koncu se je ta najboljšega izkazal Neostik. Samo tisti pravi, namenjen mehki gumi, tisti s katerim prilepiš podplat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMIST Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Fantje od kar je tale zadeva zunaj je neostik na drugem mestu! http://www.uhu.de/produkte/test_prod_cons/produktbilder/01_46480_akkraftwfg_d.gifDvostranski tesa pa še vedno na prvem mestu.(to je poceni)V navtičnih trgovinah pa prodajajo silaflex silikone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokv Posted November 3, 2007 Author Share Posted November 3, 2007 Sem kar doktorja poslušal in dela Rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Sem kar doktorja poslušal in dela Rok Hvala na zaupanju, kot recejo na ogalsu, "vmes smo vedno mi" ne vem vec kateri od proizvajalcev lepil je to lansiral, drzi pa!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts