Jump to content

prevoz Munchen

Stipe

Recommended Posts

zdj kolkr sem se jaz zanimal za te prevoze so vsi prsli zelo drago...zdj ce greste na letalisce v munchen pol je pomoje najbols it z avtom oz. vlakom...saj tko al tko das robo sam na vlak pa cakas da se prpeles do munchna pol pa minibus do letalisca. Za ksne pocen prevoze pa ne vem...je kar drago to...

LP

Jernej

iz lastnih izkušen priporočam avto, pa na letališče parkirat.

1. sem en teden avto imel tam...pa se je delilo na 4, tko da sploooh ni blo drago (avto bil zunaj na parkirišču)

2. pa smo mel avto 2 tedna v park hiši, čisto ob terminalu, ampak če prek neta narediš rezervacijo, maš fuul cenej -44% se mi zdi.tko da dejansko plačaš ceno parklaca nekje zunaj 2 kilometra od letališča. avto na varnem in relativno poceni, ker veš da ko pristaneš, da avto čaka in se odpelješ proti domu...velik manj zgublenih živcev s čakanjem kogarkoli.

pa še link za rezervacijo:

http://www.munich-airport.de/DE/Areas/Consumer/Verkehrsanbindung/Parken/Services/pOnline/pScout/index.jsp

na tej strani (nujno glej nemško stran-jezik, ker le tuki ponujajo to rezervacijo, drugje jo vsaj takrat nisem zasledil) je pa za najmanj 7 dni treba rezervirat...je pa direkt ob terminalu parkpalc, kot sem reku.

tko da u končni fazi te z avto pride en do dva tanka goriva, cestnine in parkplac...ko sešteješ, je še vedno dosti ceneje od prevoznikov, pa še iskat te mora priti prevoznik in te spet olupjo še 1x.