Stipe Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 A pozna kdo koga k ima kaksne ugodne kombi al pa minibus prevoze do Munchen - letalisce pa nazaj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pujsi Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 zdj kolkr sem se jaz zanimal za te prevoze so vsi prsli zelo drago...zdj ce greste na letalisce v munchen pol je pomoje najbols it z avtom oz. vlakom...saj tko al tko das robo sam na vlak pa cakas da se prpeles do munchna pol pa minibus do letalisca. Za ksne pocen prevoze pa ne vem...je kar drago to... LP Jernej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miham Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 http://www.prevozi24.com/ se pred pol leta je blo tole zelo ugodno(ceneje od vlaka), danes pa neke visoke cene vidim! se pa veretno najbolj splaca z avtom, ker parkirnina ni draga http://www.munich-airport.de/EN/Areas/Consumer/Verkehrsanbindung/Parken/Remote/P41/index.html LP Grega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 iz lastnih izkušen priporočam avto, pa na letališče parkirat. 1. sem en teden avto imel tam...pa se je delilo na 4, tko da sploooh ni blo drago (avto bil zunaj na parkirišču) 2. pa smo mel avto 2 tedna v park hiši, čisto ob terminalu, ampak če prek neta narediš rezervacijo, maš fuul cenej -44% se mi zdi.tko da dejansko plačaš ceno parklaca nekje zunaj 2 kilometra od letališča. avto na varnem in relativno poceni, ker veš da ko pristaneš, da avto čaka in se odpelješ proti domu...velik manj zgublenih živcev s čakanjem kogarkoli. pa še link za rezervacijo: http://www.munich-airport.de/DE/Areas/Consumer/Verkehrsanbindung/Parken/Services/pOnline/pScout/index.jsp na tej strani (nujno glej nemško stran-jezik, ker le tuki ponujajo to rezervacijo, drugje jo vsaj takrat nisem zasledil) je pa za najmanj 7 dni treba rezervirat...je pa direkt ob terminalu parkpalc, kot sem reku. tko da u končni fazi te z avto pride en do dva tanka goriva, cestnine in parkplac...ko sešteješ, je še vedno dosti ceneje od prevoznikov, pa še iskat te mora priti prevoznik in te spet olupjo še 1x. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stipe Posted October 22, 2007 Author Share Posted October 22, 2007 Ja sej konc koncev smo ugotovili, da bo res najlazji it z avtom pa tut najcenejs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papabear Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Odklop.si ponuja prevoz tja in nazaj za 35€ na osebo, če grejo vsaj 4je. Cenejš kot vlak...pripelje te direkt pred terminal in tud pobere ob dogovorjeni uri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggy Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 ce te se zanima prevoz s kombijem poklici tega tipa: 040 186 288 - Rokopa mu rec da ti je dau resevalc Župan cifro bo on ze vedu kdo je to, pa bo dau popust! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts