mishek Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Zdrawo! Zanimam se za omenjen kite, pa me zanimajo mnenja tistih k so mel že možnost kite sprobat! Sam sm totaln začetnik, pa glede na to kar majo napisan na svoji strani se mi zdi kite kr primern. Uporablu bi ga za na travo sneg in vodo, bi pa za enkrat meu kr en kite, tk da bi vzeu 12ko če bi že. Pa če mi lahk kdo napiše primerjavo med cabrinho omego pa naish boxer. Kaj bi blo bolš vzet? Oba bi bla nova. Hvala za odgovore in pomoč pri izbiri! LPDomen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Wela, Testiral Omego HD, 12 m, meni osebno ni bila všeč, slab hihg end, pa bar deluje čudno, oz. depover mi ni bil všeč, ker ko spustiš bar padalo pade takoj v vodo. Mislim, da bi se ti boxer precej bolje obnesel. Moje mnenje!!!! LP iztok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishek Posted October 4, 2007 Author Share Posted October 4, 2007 hvala za info!zj me pa zanima še glede boxerja, v obsešnu majo 06 modele, pa majo sam velikost 14 pa 9, pa me zanima če bi bla 14ka primerna da bi meu sam 1 kite, težek sm pa 65kg, od kok do kok vozlov bi se kej dalo furat to zadevo? hvala za odgovor! LPDomen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Cabrinha ne more bit slab kite (eden vodilnih proizvajalcev kitov na svetu).Glede bara je pa tako : moje mnenje je da imajo najbolj dovršene bare od vseh. Da spustiš bar in kite pade dol (100% deepower) je lahko za začetnika samo VELIKA prednost (pa še stopper ball ma). Pa sedaj je v akciji 650€ katerakoli velikost v amodorju. Boxerja pa ne poznam. Je pa razlika med Boxerjem (C kite - veliko manjši deepower, posledično manjši windrange in če hočeš samo eden kite zate NEPRIMEREN) in Boxerjem SLE. Tako, da če se že odločiš za nakup Boxerja vzam SLE. Glede velikosti je pa tako glede na 65 kg je 14ka absolutno preveč. Glede na tvojo težo bi ti prej priporočal 9ko (bow, SLE, hybrid) uporaben zate nekje od 14vozlov in tam odvisno od kita nekje do 25vozlov. Imaš pa še več zate zelo primernih kiteov katerih cene se sučejo sedaj okoli 650€ Best Waroo, RRD Hypertype, North Rebel... Moj predlog je da če želiš samo en kite ne kupuj C kiteov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Pridružujem se hudiju, Omego se da če se ne motim uštimat 1:1 na baru, da učinek depowerja ne bo tako hiter. Drugače pa, če primerjaš z Boxer SLE, spadata nekak v isti rang in isto ciljno skupino, oba primerna za začetek in kasneje da ne bo pomote. Stvar okusa, cene, bonbončkov če me zastopiš in fancy barv :) Zdrawo! Zanimam se za omenjen kite, pa me zanimajo mnenja tistih k so mel že možnost kite sprobat! Sam sm totaln začetnik, pa glede na to kar majo napisan na svoji strani se mi zdi kite kr primern. Uporablu bi ga za na travo sneg in vodo, bi pa za enkrat meu kr en kite, tk da bi vzeu 12ko če bi že. Pa če mi lahk kdo napiše primerjavo med cabrinho omego pa naish boxer. Kaj bi blo bolš vzet? Oba bi bla nova. Hvala za odgovore in pomoč pri izbiri! LPDomen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishek Posted October 4, 2007 Author Share Posted October 4, 2007 hudy pa gigi hvala za info pa predloge! Kje pr nas bi se pa dalo dobit kej od RRD al pa BEST? LP Domen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Probal Omego in mi ni pasala, se jo da cist korektno furat,uzival pa nisem, je blo zanimio na tistem strganem vetru/res grdo,10-20+kozlov/ primerjat razlicne kajte!Omega je zelo zihr kajt, popusti v nulo, tko da tukaj dobi pluse!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 hudy pa gigi hvala za info pa predloge! Kje pr nas bi se pa dalo dobit kej od RRD al pa BEST? LP Domen kontaktiraj uporabnika foruma SPEED-a. on ima BESTE čez! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 hudy pa gigi hvala za info pa predloge! Kje pr nas bi se pa dalo dobit kej od RRD al pa BEST? LP Domen RRD pa prosurf v MBju. Imam Hypertypa in Warooja (speed - naj bi mel še 9ko, 11ko in 15ko na zalogi po ugodni ceni) in sta oba zelo dobra kita. Najdeš pa primerjave obeh na www.kiteforum.com. Zgrešit pa z nobenim ne moreš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts