hudy Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Decembra nameravam na izlet :). Pa me zanima kateri kraj na zemlji priporočate za SIGURN veter. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mach Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Decembra nameravam na izlet :). Pa me zanima kateri kraj na zemlji priporočate za SIGURN veter. Mt.Everest bi moral bit kr med bl SIGURNimi.... ;) noja, windfinder ma kr ok statistike, ce mal preklikas, ce tam ql kaze, pol ne mors falit... tkole recmo..http://www.windfinder.com/windstats/windstatistic_feuerschiff_dtbucht.htm(ps. pa kak termofor sabo! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojchi Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 :D sem ze jaz predlagala kaj takega : http://www.windfinder.com/windstats/windstatistic_sw_hawaii_buoy.htm pa ni bil za... ne vem zakaj :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted October 3, 2007 Author Share Posted October 3, 2007 Zanimivi pa so Cambuco, Jericoacoara ali Parnaiba. Ma kdo kakšne izkušnje s temi kraji ? Če ma bi prosil za kakšne informacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 lahk ti jih pridobimo... :) za začetek: CLICK 1!CLICK 2!CLICK 3! Zanimivi pa so Cambuco, Jericoacoara ali Parnaiba. Ma kdo kakšne izkušnje s temi kraji ? Èe ma bi prosil za kakšne informacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 gigi tole je pa nesramno ravno danes sem pregledoval suho obleko za hladne dni pol pa take fotke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mach Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 o kok grdo Gigi! a je tole sploh legal?!.. :) Jericoacoara.. o temle sm pred cajtom od znanca poslusu, k je sicer sam potval tam cez pa prenocval, sam baje da je cisti raj, za zjokat.. definitivno med najvisimi na moji wishlisti, ce kdaj rata... :) ps. moj drysuit je ze prpravlen za tale vikend - noute verjel, se mi je prejsn tedn u grciji na momente fejst tozl po njem.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted October 3, 2007 Author Share Posted October 3, 2007 Gigi lepe slike ja :) vidu že neki podobnega zato pa si želim tja. :) No ja ni čist res velik pomaga še statistika vetra 95% nad 15vozlov. :) Evo reklamo za brazil :)))) http://kiteboardervideo.com/viewclip.php?vid=JM6Ni2tQy1k Jz iščem podatke o Fortalezi pa naletim na ta lepi video. :) No upam, da je kdo od teh prisoten na tem forumu in če mi lahko napiše kakšno informacijo (od kod ste letel, nakup letalo + hotel ali letalo in v braziliji hotelska soba, približn kolk dnarja bi me pršl 14-21 dni... ) Za vse info hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts