DAVID Posted December 17, 2003 Share Posted December 17, 2003 Lepo pozdravljeni! Prosil bi če mi lahko nekdo pove po kakšnem ključu se objavljajo novice,oziroma koga je potrebno podmazati da do tega sploh pride?Dosedaj sem že parkrat poslal prevod opisa FRENZY-evih lastnosti in sprememb ki so jih naredili na FY04(s katerim sem se dodobra namučil da sem ga sploh kolikor toliko prevedel) pa še vedno ni objavljen oziroma sploh ne vem če bo.Zainteresiranim sporočam da so kajti na voljo za preizkušnjo !!! PANDASP@SIOL.NET LP,DAVID Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted December 17, 2003 Share Posted December 17, 2003 novice sem dobil... danes zvečer bom verjetno dodal... Problemi z dobavo topa za sneg,,, noo zdaj pa le sneži na forumu,,,, dobiš še danes zvečer.. najkasneje jutri... LP :wink: Sem pa interesent za test kita...Kako do njega?... :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts