Biggy Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Aloha!! torej mam kajt naish x4 10 kvadratov ki trenutno leti se na 4 strike. Zdej pa bi rad da bi se furu na 5 strikov. Sm bral na naishovi strani in je pisal da se dajo vsi kajti od letnika 03/04 dalje predelat na 5 strik in sicer na pump leash. (x4 je 2004 letnik) Torej ker sm zacetnik nimam pojma kako naj se te predelave sploh lotim, kaj rabim kupt, kako morm namontirat itd. itn... Ce je kak majstr na forumu k bi mi pri tem asistiral (v smislu: v tej stacuni dobis to in ono, nato pa to namontiras tako in to tako) in bil moj "mentor" bi mu bil naizmerno hvalezen, in jasno bi imel tudi kaj od tega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitemen Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Aloha!! torej mam kajt naish x4 10 kvadratov ki trenutno leti se na 4 strike. Zdej pa bi rad da bi se furu na 5 strikov. Sm bral na naishovi strani in je pisal da se dajo vsi kajti od letnika 03/04 dalje predelat na 5 strik in sicer na pump leash. (x4 je 2004 letnik) Torej ker sm zacetnik nimam pojma kako naj se te predelave sploh lotim, kaj rabim kupt, kako morm namontirat itd. itn... Ce je kak majstr na forumu k bi mi pri tem asistiral (v smislu: v tej stacuni dobis to in ono, nato pa to namontiras tako in to tako) in bil moj "mentor" bi mu bil naizmerno hvalezen, in jasno bi imel tudi kaj od tega. No ko prideš po 14-ko boš imel vse potrebno še za desetko in ti ne bo treba nič dokupit, ti sam 10-ko sabo prnes pa bova vse zrihtala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggy Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 UUUUUU!! ja hudo hudo!! res hvala... kaj prnesem se gajbo piva al kako?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts