berton Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 ojla Kupujem svoj prvi kite - v planu je bow, hibrid al neki podobnega ampak izbira je prevelika, zato prosim za čimveč nasvetov - lahko tud na PM. Gledam pa 11 - 12m kite, čimveč depower-ja(sklepam, da bo pršu prav), pa vzdržlivost, ker nimam namen drugo leto kupovat novga!Če je dobra cena bom kupu now kite, sicer pa rabljen 07 Še par podatkov:popoln začetnik82kgFural bom naveč Fsl al Grado Sem že spraševal o Sonicu 07 11m ampak ga nisem kupu zdaj sm pa gledal Best Waroo-ja 07 11m Zakaj ja, zakaj ne! Vaše izkušnje z kajti, ki jih furate oz ki ste jih furali!Kakršnakoli info dobrodošla Vnaprej Hvala za info! Lp, Berto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 moje izkušnje...za en kajt prava izbira kvadrature, sicer pa: -lani: GK sonic 2006 11m2- super a za malo časa razpadu! drugače ok hangtime in fuuuuuul deepower. ful napredoval. low end vetra slab, tam od 16 dalje je blo šele ok. -letos: North rhino7 12m2. sploh ok kajt, ima vse, hangtime, deepower, super lowend in vozljiv normalno do 25 vozlov naprej sicer gre, a ni več sweet spot te kvadrature, zato neki manjšega za 30+ dobrodošlo. zaenkrat mi dela brez problemov :wink: sicer pa karkol boš kupoval 2007, bo itak ok če res ni ena leva firma z levim modelom kajta. tud vsi so (zaradi depowerja) pogojno lahko začetniški. poglej še rebla-je zanimiv lako tud 2008,ki se ga že da dobiti oz naročiti.počekiri še naishe, katere boš mel doolgoo, ali flexifioile -iz istega razloga. precej kvalitetna izdelava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts