DAVID Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Spoštovani,Predstavljamo nove modele ozonov za zim.sezono 07/08 veliko novosti!Access XC >> www.flyozone.com/snowkites/downloads/pi ... cessXC.zip Frenzy FX >> www.flyozone.com/snowkites/downloads/pi ... enzyFX.zip Manta II >> www.flyozone.com/snowkites/downloads/pi ... antaII.zip Harness >> www.flyozone.com/snowkites/downloads/pi ... arness.zip Bar Pictures >> www.flyozone.com/snowkites/downloads/pi ... etails.zip Sprjemamo prednaročila za nove modele!l.p.Davidwww.ozone.siwww.pan-da-sp.siwww.skike.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAVID Posted October 14, 2007 Author Share Posted October 14, 2007 Pozdravljeni,Obveščamo,vas da so prvi modeli AccessXC,FrenzyFX in Manta2 prispeli,ter so na voljo za testiranja od sredine tedna,...Prispeli so tudi novi Ozone snowkite in landkite trapezi,IMP2,IMP trainerji na zalogi-najboljši uvod v svet kajtanja!l.p.Davidwww.ozone.siwww.skike.si http://www.flyozone.com/snowkites/downloads/brochure/Ozone_Snowkite_Brochure08.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAVID Posted November 7, 2007 Author Share Posted November 7, 2007 Pozdravljeni,Vabimo vas vse na ADRIAKITE-OZONE demo day v Zagrebu,na voljo novi snowkite 07/08 range in ostala Ozone oprema,preizkus MBS mountain boardov in Veliki SKIKE promocijski event z Prvim SkikeX tekmovanjem!!! To Soboto 10.11.2007 v Zagrebu-na nasipu(BRAZIL),več o eventu na www.adriakite.com in www.adventure-sport.net VABLJENI!!!l.p.Davidwww.flyozone.comwww.skike.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Cool, dogaja ;-)A lohk tud neOzonovci pridemo?dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaB Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Bok svima, http://www.adriakite.com/Pictures/Moment/pictureOfTheMoment.jpg Evo tocne lokacije http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&geocode=&time=&date=&ttype=&q=ozone+demo&sll=45.786215,15.957438&sspn=0.005237,0.010042&ie=UTF8&ei=UpMxR5ufJpHOogPh5eD7CQ&cd=1&cid=45786088,15956333,15116871839853772001&li=lmd&z=12&t=m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 se da furati po savi...če me zamede..zamem kr dilo pa grem hehe iz brazil puba u akcijo..... :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaB Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 pa ciuj, nitko nikad nije probao.... nije nemoguce ali nije niti neki sex. Usko je i Sava je brza Mozemo pokusati :wink: Ako zelis na Dnevnik, dogovoriti cemo i TV kamere.... L Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Malo bolj strokovni prostop, saj ce je voda zakaj nebi probal,samo pogoji falijo. Napovedan veter za soboto je JZ, Z, Sava tece dol/Upam da se zmeraj, ce jo ni kdo obrnil!/ Kar poneni tok reke plus veterv hrbet, se pravi da ti Sava poje vsaj 2m/s upwinda, kar pomeni da moraornk pihat da drzis visino, napoved pa ni bogvekaj!Hudo bi blo obratno, da piha proti toku, pol je tko ko bi se na most privezal,river surfing pure!@Luka zakaj nisste nikoli probal kajtat na Jarunu, mestna playa in te zadeve,Brazil v Zagrebu /a mate kaj Brazilk tudi??/, za ta velike flehe je zirh dost ;-)dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 lojz: a mo sli pogledat ? mene mal mika en normaln travnati session.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaB Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 JArun ti je moje staro bojno polje gdje je kite pobijedio... Zavrsio sam na hitnoj pomoci jer C-Quad 8.5 nije imao quick release a reful me tako bacio da nisam mogao skinuti sa trapeza. Na jarunu full refula jer je jezero u rupi aokolo je drvece. NOT FUN! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 ok nekaj bo že... :D sam da mal dogaja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 (edited) lojz: a mo sli pogledat ?mene mal mika en normaln travnati session.. Ka jaz vem, a je normaln sesn ce mas +-120m /ce google ne laze/spure glede na napovedan vetr in na enem konc Savo na drugi pa Brazil bar,brez brazilk. Luka ni potrdu da pridejo?? Sicer pa je Ozone promo, kaj bomo delal z FS tam ;-)@Luka, jaz sem mel C-Quad 6.3 tud cist zadost na case, speljal pa smo z njim, blo je cool! Pri meni brez obiskov urgence ;-)dr. Edited November 7, 2007 by dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAVID Posted November 7, 2007 Author Share Posted November 7, 2007 lojz: a mo sli pogledat ?mene mal mika en normaln travnati session.. Ka jaz vem, a je normaln sesn ce mas +-120m /ce google ne laze/spure glede na napovedan vetr in na enem konc Savo na drugi pa Brazil bar,brez brazilk. Luka ni potrdu da pridejo?? Sicer pa je Ozone promo, kaj bomo delal z FS tam ;-)@Luka, jaz sem mel C-Quad 6.3 tud cist zadost na case, speljal pa smo z njim, blo je cool! Pri meni brez obiskov urgence ;-)dr.Ja !!! Lojz, lahko pridete,še,več,ste zaželjeni in prisrčno vabljeni,...Za okrepčilo poskrbljeno,...Pridemo naslednjič tudi mi(z veseljem in brez cincanja) na FS event,seveda, če bomo povabljeni,...Hm, predvsem pa bi si želel,tvoje ocene glede uporabnosti Skike-a v komb.z kite padalom, saj kot multitalent za različne zvrsti športanja uživaš precejšen ugled v Slo kite sceni in širše.l.p.Davidwww.flyozone.comwww.skike.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaB Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 By the way - organizira se i Skike race: vise info na:http://www.adventure-sport.net/index.php?option=com_sport&task=article&id=4130§ionid=60&rid=11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 @Davidin se res se zna zgodit da pridem, ce se mi le vse zadeve sestejejo vpozitivo, sicer delam na tem ;-) Bi blo fajn se mal potegnt na 4x4 ali na 2x2saj je vseeno sam da mal pihne in je druzba dobra, Lojz vedno za!@Luka ==> Skike Tekma??Ne bi jaz poganjal, rajsi vidim da mal nekaj vlece mene!No kaj bo z Brazilkam v Brazil baru kraj Save? vasdr.Lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaB Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 http://www.adventure-sport.net/index.php?option=com_sport&task=article&id=4130§ionid=60&rid=11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Takole dogajalo v Zagrebuhttp://picasaweb.google.com/dr.Lojz/Zagreb10112007 Uzivajte!dr.Lojz PSMeni z Firefox-om ne dela z MS Explorer pa OK! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rava Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 meni tudi z ff dela madona so lepe slikce @lojz .... se posebi une kjer je @observ caught in the act ... ful dobr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaB Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Pozdrav svima i još jednom čista petica što ste došli na druženje! Zbilja ste super ekipa! Lojz - hvala za fotke! Report je objavljen na AdriaKite.com Luka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 jap ...fishaeye bo treba..aa spet €€€€ :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 jap ...fishaeye bo treba..aa spet €€€€ :wink:manj basat vec delat!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 jap ...fishaeye bo treba..aa spet €€€€ :wink:manj basat vec delat!dr. ni vse v moji moči jaz bi....pa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matjaz Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Takole dogajalo v Zagrebuhttp://picasaweb.google.com/dr.Lojz/Zagreb10112007 Uzivajte!dr.Lojz PSMeni z Firefox-om ne dela z MS Explorer pa OK! od kdaj je pa chata na FS? :wink: al sta se firme združle??? al ste ozonu shackal event? lp x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Takole dogajalo v Zagrebuhttp://picasaweb.google.com/dr.Lojz/Zagreb10112007 Uzivajte!dr.Lojz PSMeni z Firefox-om ne dela z MS Explorer pa OK! od kdaj je pa chata na FS? :wink: al sta se firme združle??? al ste ozonu shackal event? lp x nene, nista združeni, če pa povabijo (glej više, so rekli da naj pride še FS oz. kdorkoli) pa nič narobe, tud shackal se ni... morš to vzet kot druženje in kite event ter razvoj športa, ne kot vsak slovenec, ki bi vzel kot pravokacijo :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rava Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 nene, nista združeni, če pa povabijo (glej više, so rekli da naj pride še FS oz. kdorkoli) pa nič narobe, tud shackal se ni... morš to vzet kot druženje in kite event ter razvoj športa, ne kot vsak slovenec, ki bi vzel kot pravokacijo :wink:tako je ... leteli so ozoni, fs-i in en hq ... lepo za pogledat in malo pomodrovat, pa še nobenga ni blo k bi nas z vilami preganju ... nice ... bi mogl bit več tega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts