Gabba Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Zdravo, na mojem Vegas 06 16m se mi je uničil bladder v sredinskem strutu, tako da potrebujem novega. Morda kdo ve za kakšno online trgovino ali v sloveniji, kje bi se to dalo kupit. A se splača iskat originalno, ali prodaja kaka firma generične tube? Hvala za pomoč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggy Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 kontaktiraj gigi-ja mogoce ti lahko on zrihta... dr. Tuba pa to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Kontaktiraj me na PM ali GSM... ;) Zdravo, na mojem Vegas 06 16m se mi je uničil bladder v sredinskem strutu, tako da potrebujem novega. Morda kdo ve za kakšno online trgovino ali v sloveniji, kje bi se to dalo kupit. A se splača iskat originalno, ali prodaja kaka firma generične tube? Hvala za pomoč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Kontaktiraj me na PM ali GSM... ;) Èe je majhna okvara se ne splača kupovat novo! Zdravo, na mojem Vegas 06 16m se mi je uničil bladder v sredinskem strutu, tako da potrebujem novega. Morda kdo ve za kakšno online trgovino ali v sloveniji, kje bi se to dalo kupit. A se splača iskat originalno, ali prodaja kaka firma generične tube? Hvala za pomoč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waverider Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Amodor Surf Shop v ljubljani. Tm prodajajo North kite pa če rabš kšne rezervne dele ti jih tut loh naročijo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabba Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 Tam sem že probal, pa nimajo na zalogi, pa tudi naročit mi ne morejo. gigi, hvala, ampak tuba je beyond repair. Ima namreč na stotine majhnih luknjic, ki so posledica zadrge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts