keskopesko Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Kaj menite strokovnjaki, se bo kaj kajtalo naslednje dni? Aleš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozle Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Zdravo! Po modelih kaže da bo. Jaz bi šel okoli 11 ure iz Kranja. Èe gre kdo zraven je dobrodošel. Jože Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrazz Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 kam bi pa šel? A ne bo v sredo preveč padavin ? Lp,andraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozle Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Jaz bi šel Fossalon, Grado ... Bomo vidli v sredo zjutraj. Mislim da dežja ne bo. Lp Jože Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggy Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 kok pa mislte da bo kej pihal (kje ste gledal napoved)?? ker jst sm gledu mal napovedi na guruju pa windfinderju pa je bl bogo... edin aladin kaze neki za sredo ob polnoci... sprasujem ker mam trenutno sam 10-ko in se nebi rad "nategnu" da bi sou dol pa da bi blo premal.... kaj predlagate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 kok pa mislte da bo kej pihal (kje ste gledal napoved)?? ker jst sm gledu mal napovedi na guruju pa windfinderju pa je bl bogo... edin aladin kaze neki za sredo ob polnoci... sprasujem ker mam trenutno sam 10-ko in se nebi rad "nategnu" da bi sou dol pa da bi blo premal.... kaj predlagate? bo ok tole za sredo...:) glej pa aladin dado...je najbolj točna, sploh za burjo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrazz Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 a pol pravte da bo delov grado jutr...? Windguru ne kaže glih najbolš, aladin pa mal bolš no....upejmo da bo kej. LP,andraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggy Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 a ma kdo slucajno se kak plac v avtu?? da bi se jst zravn uslinu al pa ce kdo rabi se prevoz... lahko jst pelem. gre sam zato ker ne poznam poti do julije al pa grado... kamorkol bi ze sli.? sm pa iz lj drgac. lahko pridem iskat recimo kranj al pa kej podobnga... torej.. info: 031 517 836 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozle Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Živjo! Jaz jutri definitivno grem. Ob 11.00 startam iz Kranja. Že želi kdo zraven naj mi javi do 9.00 na mobitel da se dogovorimo kje se dobimo. LP Jože 041 365 428 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosk Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 po mojem bo marina julija popoldne boljsa izbira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocco Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Jaz grem iz Lj okrog 12h. Ce hoce kdo zraven, imam se en plac. 051 348 862 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts