Jump to content

v razmislek!

urosk

Recommended Posts

V razmislek vsem uvoznikom in firmam, ki delajo kajte. :roll: Ko sem letos poleti postal novi lastnik Flexifoila Ion2 sem bil presrečen, kite se na vodi odlično obnaša super hang time , depower.... Skoraj nemogoče se mi je zdelo, da bi ga lahko strgal. vendar točno to se je zgodilo. kite je mel serijsko napako. Takrat sem si rekel ah evo vse firme so isti kurac. Še isti večer sem poklical trgovca v italiji kjer sem kite kupil in mu povedal kaj se je zgodilo. Ves začuden mi je povedal, da s flexifoilom še ni imel reklamacije in da ne ve kako je v takem primeru. ampak že takoj naslednje jutro me pokliče, naj priodem k njemu po nov kite!!!! starega pa naj pošljem kar v anglijo. To sem tudi storil. Na flexifoilu so mi zagotovili, da mi bodo vrnili vse stroške v zvezi s kitom, vendar sem po kakem mesecu že obupal.

Včeraj pa dobim domov iz anglije paket z flexifoil kapo in obeskom za ključe v opravičilo ker sem toliko časa čakal na povračilo stroškov. SEveda sem dobil nakazan tudi denar. No ni veliko. gesta pa šteje

Zdi se mi da je to lep dokaz o resnosti nekega podjetja in trgovcev sploh.

Za kite sem res plačal 1100€ ampak sedaj vem zakaj.

Moj nasljednji kite: sigurno Flexifoil verjetno ATOM 08 9m2. 8)