seb Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 kje ste Radovlški kajtarji, kdo zadnje čase skos hendla na travniku, desno od pizzarije Gala in okol skejtparka v Lescah? Kdaj boste spet, da se enkrat ustavim mem in se vam pridružim. peace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TriNiTron Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 A si imu v mislih kšne foile od flysurferja :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seb Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 ja mislm da sem vidu foile...a to ste še bolj v začetni fazi? kdo vas pa uči? lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 ja mislm da sem vidu foile...a to ste še bolj v začetni fazi? kdo vas pa uči? lpPo moje ni nobenega Radolskega kajta???Tole ne bo pomota, Kar ste vidl so Leski kajtarji, Jesenicaniin gostje!Da je @observer bolj na zacetku ker goni fojla, to prvic slisim ;-)Tud jaz mam kar nekaj staza pa sem se "vedno" na foilu,vam povem da adrenalin sprica se vedno ko potegnem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TriNiTron Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Je kr res, da bo ime Radovlški kajterji mal zgrešen, glede foilov pa res ne mormo vsakmu k voz to vrsto kajta takoj pripisat, da je začetnik, sicr se pa ljudje itak vseskoz kej učimo, noben pač ni pršu na svet, da bi vse znov :wink: Lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 no bil je samo ja..@obs2, pač vsako sapo izkoristi, da je pa začetnik..pa mislem da ne več :) še ena fotkica iz nedele...oz dve da se vidi septembrski sneg:http://img249.imageshack.us/img249/133/img2767ov9.jpgSamo in da ekšn...pa ,mal snegeca za ozadje na goresnkem..aja niso samo foili, eni pač (soriii vsem fojlarjem) še vedno na tube padamo http://img258.imageshack.us/img258/5584/img2770ia5.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajtarek Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 jst sm bil včerej pa dons... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 to je flysurfer sikret test spot.. vetr ni, najbolj?i ste so.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seb Posted September 15, 2007 Author Share Posted September 15, 2007 Torej se na omenjenem spotu da kajtat, brez da bi se kakšni traktorji ustavljali in nas km3tje podili proč? morm priznat da sem imel že ene par neprijetnih izkušenj, ko sem se podil po travnikih v zgornje-savski dolini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajtarek Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Recimo, da se da...Je v pripravi plac v okolici Radovljice in Lesc, ki ga bomo lahko uporabljali uradno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 jah za enkrat sem ze imel konflikte z lastniki, tko da zdej k se za zadevo ve bi blo boljs da se ne hodi sem, ker ce bo nastajal dren(kar je v slovenski navadi da pol usi navaljio) pol tud lastniki nebojo toleriral pa se plac ni velik. mislim da je podobnih povrsin veliko na razpolago na relacij kranj-lesce, tko da kksnga pa lahk tud kdo drug najde.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TriNiTron Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Zdravo, glede tega polja se popolnoma strinjam z observerjem, drugace sem biv pa sam pred parimi dnevi tudi tam, vendar sem se zaradi nejevolje tamkajsnjih kmetov (lastnikov) hitro prestavil na drugo, bolj "mirno" lokacijo. Zgleda, da bo treba na tem podrocju res zrihtat neko uradno lokacijo, primerno tudi za vecje stevilo kajtarjev. Je pa res, da kot je ze Kajtarcek rekel, da se na tem ze nekaj dela, tako da lahko v bliznji prihodnosti pricakujete res nek plac brez jeznih kmetov za vratom ter ljudmi, ki bodo pripravljeni pomagati tudi zacetnikom :wink: Lp Klemen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts