Jump to content

kdo skos hendla okol Radolce

seb

Recommended Posts

ja mislm da sem vidu foile...a to ste še bolj v začetni fazi? kdo vas pa uči?

lp

Po moje ni nobenega Radolskega kajta???

Tole ne bo pomota, Kar ste vidl so Leski kajtarji, Jesenicani

in gostje!

Da je @observer bolj na zacetku ker goni fojla, to prvic slisim ;-)

Tud jaz mam kar nekaj staza pa sem se "vedno" na foilu,

vam povem da adrenalin sprica se vedno ko potegnem!

no bil je samo ja..@obs2, pač vsako sapo izkoristi, da je pa začetnik..pa mislem da ne več :)

še ena fotkica iz nedele...oz dve da se vidi septembrski sneg:

http://img249.imageshack.us/img249/133/img2767ov9.jpg

Samo in da ekšn...

pa ,mal snegeca za ozadje na goresnkem..aja niso samo foili, eni pač (soriii vsem fojlarjem) še vedno na tube padamo :arrow:

http://img258.imageshack.us/img258/5584/img2770ia5.jpg

jah za enkrat sem ze imel konflikte z lastniki, tko da zdej k se za zadevo ve bi blo boljs da se ne hodi sem, ker ce bo nastajal dren(kar je v slovenski navadi da pol usi navaljio) pol tud lastniki nebojo toleriral pa se plac ni velik.

mislim da je podobnih povrsin veliko na razpolago na relacij kranj-lesce, tko da kksnga pa lahk tud kdo drug najde..

Zdravo,

glede tega polja se popolnoma strinjam z observerjem, drugace sem biv pa sam pred parimi dnevi tudi tam, vendar sem se zaradi nejevolje tamkajsnjih kmetov (lastnikov) hitro prestavil na drugo, bolj "mirno" lokacijo. Zgleda, da bo treba na tem podrocju res zrihtat neko uradno lokacijo, primerno tudi za vecje stevilo kajtarjev. Je pa res, da kot je ze Kajtarcek rekel, da se na tem ze nekaj dela, tako da lahko v bliznji prihodnosti pricakujete res nek plac brez jeznih kmetov za vratom ter ljudmi, ki bodo pripravljeni pomagati tudi zacetnikom :wink:

Lp Klemen