strudl Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 mogoče je že kaj napisano ampak nisem zaslediu :? tako da za vse lastnike te deske...se splača kupit?:D najlepša hvala za pomoč....LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beli Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 jz poznam vsaj 3 k bi šli najraj spat z njo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLdesign Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 eden od teh treh sem tudi jaz :)))) strudl...a smo bli mi skupej v crni gori, slavenčk dalenčk :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOL Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 eden od teh treh sem tudi jaz :)))) strudl...a smo bli mi skupej v crni gori, slavenčk dalenčk :Djest sm pa ta drugi zakon dilca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strudl Posted September 10, 2007 Author Share Posted September 10, 2007 bi znal bit skupi u čg...hehe blu je fain:D še mau pa se med profiče vržemo ja pol bum mu pa še jst zglida eno novo lubico d bu zravn spala:D LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusti Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Kaj pa s strepi ste zadovoljni? Jaz nisem bil in sem jih zamenjal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitwin Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Deska ima eno veliko napako!! Se ne zlomi, gre prej noga na pow!! Lp, Andrej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strudl Posted September 11, 2007 Author Share Posted September 11, 2007 ni je več:( brzvize:( usega so izpiti krivi d ni blo casa prej pogledat...hehe:)ve kdo za ksno pocen vrjanto kje bi se jo dal dobit? Kaj pa youngblood od northa? LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beli Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 nč sekirat štrudl/always cvičk zdele bom sicer tepena, ampak jz bl b...e dile še nism mela pod nogami...no, ja - je pa res da nism nek profirajdr, tko da vrejetn nism glih merodajna pr komentiranju/ocenjevanju opreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOL Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Kaj pa s strepi ste zadovoljni? Jaz nisem bil in sem jih zamenjal ja jest sm orto zadovoljen najboljsi do zdej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLdesign Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 ja pr meni je to tud ena izmed mnogih dilc k mi strepi nogo notr držijo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Toro_ Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Kaj pa youngblood od northa? Idealna je :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 ni, idealna, kot je že reku bito, bi morala iti prej deska na pol, kot pa noga!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 ni, idealna, kot je že reku bito, bi morala iti prej deska na pol, kot pa noga!! hehe nikol ni ok... če gre dila al pa noga..umesne poti pa ni. hmm kaj narest...karbonske kosti in pa ful carbon dilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strudl Posted September 12, 2007 Author Share Posted September 12, 2007 katere dile pa še kj furate? kšne po ugodni študentski ceni? kot so ble recimo ud northa dokler jih ni zmankal:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosk Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 katere dile pa še kj furate? kšne po ugodni študentski ceni? kot so ble recimo ud northa dokler jih ni zmankal:Ddobiš tudi kaksno custom po ugodni ceni in je neprimerljiva s plastikfantastik. :wink: ps: pod custom mislim dilo ki je narejena kvalitetno kot serijska z vso garancijo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strudl Posted September 12, 2007 Author Share Posted September 12, 2007 katere dile pa še kj furate? kšne po ugodni študentski ceni? kot so ble recimo ud northa dokler jih ni zmankal:Ddobiš tudi kaksno custom po ugodni ceni in je neprimerljiva s plastikfantastik. :wink: ps: pod custom mislim dilo ki je narejena kvalitetno kot serijska z vso garancijo. kire pa so kj fain? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 tuki pa je vprašanje večno in odgovor prav tko @strudl..pač vsakemu nekaj sede in vsak nekaj hvali. načeloma ni slabe dile, vsaj kar se tiče letnika 06-07...customi pa so zgodba zase..zakaj?..ker ni štancana dila, načelma ne vidi preše in ma vsaka (vsaj malenkostno) svoje specifikacije, ki jih načeloma ni zaznat med istimi modeli enega proizvajalca, če ne furaš 200 dni letno, pač delane so ročno in tuki pač ni mašin, sicer pa je ravn to čar customa...bit poleg z roko od začetka do konca in nadzorovat vse detajle pri izdelavi in bit kokr se le da popoln. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 strudl...kr tadeja kontakteri...delajo super dilce,jest sem kupil njihovo...odlična,pa izdelava je profi... LP Urban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts