Jump to content

Kje dobim Airex

uros

Recommended Posts

Zdravo,

Eno sezono vozim doma narejeno dilo iz airexa. Ne delam lepo z njo, vendar je še vedno cela (tok, tok, tok).

Torej odločil sem se, da naredim še eno. Ampak! Rabim Airex, 11mm ploščo velikosti od 50x150 cm naprej. Ali kdo ve kje to dobim v Sloveniji, ali bližnji Italiji. Imam sicer dilerja v Avstriji, ampak mi je Graz malo predaleč, pa še samo med delavniki do treh dela.

Je pa varianta, če je še kak SM, ki si sam dela dile, da se zmenimo in se nabavi več materiala.

Dilo, ki jo imam sem naredil za 200€ in se pela bolje kot kupljena. Pa še trpežna je, preživi celo Fossalon ter njegovo podvodno floro.

kontaktiraj extremista alpa observerja2!

Zdravo,

Eno sezono vozim doma narejeno dilo iz airexa. Ne delam lepo z njo, vendar je še vedno cela (tok, tok, tok).

Torej odločil sem se, da naredim še eno. Ampak! Rabim Airex, 11mm ploščo velikosti od 50x150 cm naprej. Ali kdo ve kje to dobim v Sloveniji, ali bližnji Italiji. Imam sicer dilerja v Avstriji, ampak mi je Graz malo predaleč, pa še samo med delavniki do treh dela.

Je pa varianta, če je še kak SM, ki si sam dela dile, da se zmenimo in se nabavi več materiala.

Dilo, ki jo imam sem naredil za 200€ in se pela bolje kot kupljena. Pa še trpežna je, preživi celo Fossalon ter njegovo podvodno floro.

OK, hvala. Saj bi se je jaz tudi iz lesa lotil, pa ne dobim dovolj dolge balse. Kaj pa uporabljaš, vezano ploščo?

Samograditelji pozor!

Takole gre to:

-vezana plosca pogojno

samo ce jo narezes na trakove 12mm in postavis vrertikalno

mora bit topolova vsaka druga bo pretezka :(

-Balza

v sestavi se z drugimi lesovi

-Okume :D

-Abachi :D

-Polovina :D

-Samba :D

-Bambus :D

-Topol :D

-Jesen,Buka ojactve :D

Naucte se mal po netu brskat, goglriranje pomaga ;-)

Airex

MPI

Britof 126 Kranj

04 234 06 50

http://www.mpi-kranj.si/industrija.htm

http://www.mpi-kranj.si/pics/trakovi2.jpg

Tole je link za industrijo, ne me drzat za besedo ce ne boste privat

dobil pene za eno samo desko, pamet v roke!

In veselo na delo

Vas

OK, hvala. Saj bi se je jaz tudi iz lesa lotil, pa ne dobim dovolj dolge balse. Kaj pa uporabljaš, vezano ploščo?

jz parket skupi zložim 8) :wink:

Ja ja pa Nutello gor namazes

Na kaj ze??

dr.lojz

si me nasmeju :lol: :lol: :lol: hehe...nene sej pobrusim lak dol,nutelo pa umes, da galofak zlima deskice... gre gre..

airex v kranju, britof: se da dobit tud posamezno ja, različne debeline in dimenzije.. :wink:

Hvala. Našel Airex. Èe koga zanima je zgornji link v Kranju je OK. Cena na m2 pa je 20-24 €. Èe bi koga zanimal, se lahko zmeniva, ker iz ene plate (2m x 1m) se da dobit ravno dve dile.

Kdo bi si mislil, da sem šel jaz to iskat v Graz, prodajajo pa 5 km od mojega doma (peš bi šu lahko pono).

Sedaj pa naprej, še ABS moram najdt in pri Goltesu inserte sfektat, ker so zelo sexy (beri rostfrei).

A pozna kdo koga v Elanu?

Sej ponavadi se ne razpišem tako toda.

Izdelava svoje dile je nekaj posebnega. Sej res, da se losaš kar nekaj ojrov za stvari, ki jih ne rabiš (na primer: vse barve, primerji in v mojem primeru kompresor), ampak vsi ki ste naredili svojo dilo veste kakšen je občutek, ko jo prvič pelješ na morje.

Ko sem delal zadnjo (prvo), sem rekel, da bom naslednjo kupil. Pa izgleda, da je ne bom. Imam pač "specifične potrebe".

A ja, drugačese se glih komej pelem.