Jump to content

Mountainboard

Gapy

Recommended Posts

• 2 months later...

Evo še M2C:

po včerajšnjem testu MBS mobojev mi je blo že malo žal zakva nisem dal še malo več pa kupu z matrix podvozjem (tist na fedre) in ne skate tip...

Men osebno ni blo žal dat mal več €, do sedaj še nobenih težav (edino kar sem naredu je zasuk šravfa za večjo trdoto), pa furam precej (trava verjetn 50+ sešnov na leto), vidu sem pa že tud kr nekaj problemov na cenejših modelih.

Drgač pa, pripravljamo še en test OZONE & MBS opreme... Več info tukaj.

gigi, zal se ne strinjam z tvojo idejo glede podvozij..

sk8 more biti cim lazji, ker se ga da lazje manipulirat v skokih..

par let nazaj sem testiral neko hudo MBS varjanto z podvozjem na fedre in zadeva ni bila primerna za nic drugega kot voznjo. preprosto je bil pretezak.

trenutno sem zadovoljen z bluearthom, moti me le trdota(je precej mehak),

sem pa videl ze par polomljenih.. teza mi zelo odgovarja, v podvozju pa ne vidim napak..

lp

Strinjam se glede teže, da je za freestyle pomembna teža...

VENDAR... sem včeri skakal (kokr se je pač dalo v razmerah), delal 180° več al manj enako kot z sk8skim core8 (ki je za ca. 1kg lažji od comp modela)... več al manj edino kar sem opazil je bla dost večja stabilnost... in trši deck.

Da ostanem nepristranski, ko sem iskal podatke o teži bluearthovih modelov, sem vidu da imajo tud model s fedri in je verjetno cenejši od MBS...

Samo, glede na to da imaš več izkušenj kot jaz - jutr zgleda da bo demo day v Levcu - prid da probaš!!!

Ajd!

gigi, zal se ne strinjam z tvojo idejo glede podvozij..

sk8 more biti cim lazji, ker se ga da lazje manipulirat v skokih..

par let nazaj sem testiral neko hudo MBS varjanto z podvozjem na fedre in zadeva ni bila primerna za nic drugega kot voznjo. preprosto je bil pretezak.

trenutno sem zadovoljen z bluearthom, moti me le trdota(je precej mehak),

sem pa videl ze par polomljenih.. teza mi zelo odgovarja, v podvozju pa ne vidim napak..

lp