Gapy Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Kot pravim, kupujem mountainboard čim ceneje-kot vsak... sem še čisti začetnik tko da mi ne ponujat zadev po 200eur... l.p. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beli Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 kaj pa po 250 EUR ha, ha......šala mala....sori.....slabo vreme, pomanjkanje volje do dela.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gapy Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 A tkole si pocen nabiramo poste... :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gapy Posted November 14, 2007 Author Share Posted November 14, 2007 še kr kupujem tokrat do 300 ojrov... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokv Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 A ta pocenga si prerasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Dejmo no fantje, saj veste, mal denarja mal muzike!tam okrog 250€ stoji ze kar dober/uporaben MTB.Tako kot pri vseh stvareh se lahko odlocite za Hardi/Hoffervarianto ali pa za Karbonsko excluzivo, odlocitev je na straniuporabnika.dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEED Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Jaz sem z tistim, ki sem ga pred letom naročil iz nemčije in me je prišel okrog 130 eur popolnoma zadovoljen. Napol še ni šel....edino kolesa bi lahko bila malo večja....Nisem pa siguren če se ga še dobi po taki ceni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrazz Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Če imaš v mislih kaj takega potem se ga še dobi po taki ceni! LP,andraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeV Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Če imaš v mislih kaj takega potem se ga še dobi po taki ceni! LP,andraz A pa je ta MB kaj vreden, da se ne bi takoj polomil?Kaj je sploh treba gledat pri nakupu?Opažam, da so eni na "gumice", drugi pa na vzmeti. Predvidevam da so na vzmet boljši? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrazz Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 No mene tudi zanima če je za tako ceno uredu? Ali se mi bo ob prvem skoku polomil ? LP,andraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEED Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Mene se še ni, res pa da imam bolj malo kil ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 Evo še M2C: po včerajšnjem testu MBS mobojev mi je blo že malo žal zakva nisem dal še malo več pa kupu z matrix podvozjem (tist na fedre) in ne skate tip... Men osebno ni blo žal dat mal več €, do sedaj še nobenih težav (edino kar sem naredu je zasuk šravfa za večjo trdoto), pa furam precej (trava verjetn 50+ sešnov na leto), vidu sem pa že tud kr nekaj problemov na cenejših modelih. Drgač pa, pripravljamo še en test OZONE & MBS opreme... Več info tukaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 gigi, zal se ne strinjam z tvojo idejo glede podvozij.. sk8 more biti cim lazji, ker se ga da lazje manipulirat v skokih.. par let nazaj sem testiral neko hudo MBS varjanto z podvozjem na fedre in zadeva ni bila primerna za nic drugega kot voznjo. preprosto je bil pretezak. trenutno sem zadovoljen z bluearthom, moti me le trdota(je precej mehak),sem pa videl ze par polomljenih.. teza mi zelo odgovarja, v podvozju pa ne vidim napak.. lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 Strinjam se glede teže, da je za freestyle pomembna teža... VENDAR... sem včeri skakal (kokr se je pač dalo v razmerah), delal 180° več al manj enako kot z sk8skim core8 (ki je za ca. 1kg lažji od comp modela)... več al manj edino kar sem opazil je bla dost večja stabilnost... in trši deck. Da ostanem nepristranski, ko sem iskal podatke o teži bluearthovih modelov, sem vidu da imajo tud model s fedri in je verjetno cenejši od MBS... Samo, glede na to da imaš več izkušenj kot jaz - jutr zgleda da bo demo day v Levcu - prid da probaš!!! Ajd! gigi, zal se ne strinjam z tvojo idejo glede podvozij.. sk8 more biti cim lazji, ker se ga da lazje manipulirat v skokih.. par let nazaj sem testiral neko hudo MBS varjanto z podvozjem na fedre in zadeva ni bila primerna za nic drugega kot voznjo. preprosto je bil pretezak. trenutno sem zadovoljen z bluearthom, moti me le trdota(je precej mehak),sem pa videl ze par polomljenih.. teza mi zelo odgovarja, v podvozju pa ne vidim napak.. lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts