hudy Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Uporabil serch funkcijo in našel samo to kako bi vsi kupl mountainboarde nič pa o tem kaj in kateri so primerni in ne. Mi lahko kdo pove kateri mountainboard se splača kupit (če ste ga seveda probal) :) Aja pa enega takega bi rabu, ki nebi počepnu pri 95kg :) Sem opazu. da vas je kar nekaj nabavl najcenejšega Eolote R1. Kakšen je kaj ta MTB ? Drugače pa je tako, da mi ni težko dati malo več denarja pa kupit nekaj malo bol kvalitetnega ampak KAJ (spet so tu vprašanje kile) ? Aja pa kok je kaj pomembna teža samega borda (sem našu enega neuničljivega vendar ima 10kg, pa se mi to zdi zelo veliko proti drugim) Pa še zelo drag je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 hudy, verjem da verjetno tud kazga 6-7kg nauš uniču kr tko ;) CLICK! Je pa kr drag ja... Uporabil serch funkcijo in našel samo to kako bi vsi kupl mountainboarde nič pa o tem kaj in kateri so primerni in ne. Mi lahko kdo pove kateri mountainboard se splača kupit (če ste ga seveda probal) :) Aja pa enega takega bi rabu, ki nebi počepnu pri 95kg :) Sem opazu. da vas je kar nekaj nabavl najcenejšega Eolote R1. Kakšen je kaj ta MTB ? Drugače pa je tako, da mi ni težko dati malo več denarja pa kupit nekaj malo bol kvalitetnega ampak KAJ (spet so tu vprašanje kile) ? Aja pa kok je kaj pomembna teža samega borda (sem našu enega neuničljivega vendar ima 10kg, pa se mi to zdi zelo veliko proti drugim) Pa še zelo drag je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAVID Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Živjo,Nekaj MBS boardov še na zalogi,za več info kontaktiraj Vilija 041 739 851l.p.Davidwww.ozone.siwww.undergroundkiteboarding.comwww.mbseurope.comwww.skike.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted August 25, 2007 Author Share Posted August 25, 2007 Sem gledal tega MBS comp 95x pa se mi zdi malo težek. Hmm je pa skorajda enak kot pa tvoj predlog gigi :) samo X (bremze) ma več :). Aja pa bremze bi dol vrgu z njega. http://www.mbseurope.com/productcart/pc/viewPrd.asp?idProduct=161 Je teža zelo pomembna ? Pa kolk bi kaj dobu, če dol vržem bremze ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts