tjaz Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Kupik Gk SONIC 11m2 komplet z barom in vrvmi (če bo dobra cena lahko tudi brez vrvi..). Bil bi vesel tudi kompleta dodatnih tub. V poštev pridejo novi ali lepo ohranjeni kajti. Ponudbe na tjaz@siol.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjaz Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 Še vedno kupujem... Mi mogoče lahko kdo sporoči kontakt uvoznika za sonic kajte?Lp, Tjaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Magico Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Kupi kej druzga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Še vedno kupujem... Mi mogoče lahko kdo sporoči kontakt uvoznika za sonic kajte?Lp, Tjaz zdravo tjaž: ...uvoznik: Aleš Komočar, gsm: 041 365 940 mogoče ima kako vezo do kakega kajta 2006 še...ker z 2007 je kriza z dobavo, sem ravn govoru učeri..tko da raje ga prašaj sam konkretno za tvoje zadeve. LP Tadej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjaz Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 Sem mu že pisal mail pa mi nič ni odpisal.. Sem mislil da je mogoče kdo drug.. Hvala za informacije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 ubogaj el magica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjaz Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 :) če bi me zanimalo mnenje drugih kaj naj kupim bi to tudi vprašal... :) pa brez zamere.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 :) če bi me zanimalo mnenje drugih kaj naj kupim bi to tudi vprašal... :) pa brez zamere.. Lepo si jim povedu. To je tud ena težava tega foruma (aja ne foruma ljudi, ki ga uporabljajo), da ti ne odgovorijo na tvoja vprašanja ampak na vse kaj drugega. Čudno, da še nisi dobu predloga kaj bi naj kupo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Sem mu že pisal mail pa mi nič ni odpisal.. Sem mislil da je mogoče kdo drug.. Hvala za informacije... ja kliči, bo bolje,je uredu dečko in ti pove kar rabiš vedt. meile pa pusti...hhe... ti kr pokliči...in..zakaj pa ne sonica..nazadnje je ok kajt. škoda ker ni 2007 v slo...(problemi z dobavo), kajt prekaša marsikatero zvenečo znamko,ki je oh in sploh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts