Jump to content

P: North Vegas 12, bar, 2007

lenasi

Recommended Posts

Prodam komplet North Vegas 12 + bar, letnik 2007.

Vse je lepo ohranjeno, kite je bil 1x profesionalno popravljen, poskodba se niti ne vidi...

Barva bela, tuba zelena, najlepsa kombinacija v letu 2007 8)

Windrange za 85 kg: 15-30 vozlov

Cena: 500€

Info na PM

Slika:

http://img120.imageshack.us/img120/6351/dsc00056zf0.jpg

sej drgac so eni kajti tud mal drazji(tud 2x do 3x)

pa so eni kajti tud mal boljsi, in s tem tud varira cena..

pa eni kajti se tud prodajajo po normalnih cenah in ne po slovenski logiki, cene v poden

sm pa veseu zate, da si dobro kupil in da rad z nami delis to radost.. :)

lp

pa eni kajti se tud prodajajo po normalnih cenah in ne po slovenski logiki, cene v poden

lp

Ja pod tole se pa loh sam podpišem.

lp

Ja pod tole se pa loh sam podpišem.

Ko ga boš pa prodaju, boš pa miljone hotu za njega, pa še neki okol bara vem da ti ne štima na rrd-ju.

pod tole se tud sam podpišem pa dodajam še neki kar sem pisu nedolgo nazaj, ravno zaradi takih:

copy/paste

@Magico: sej niti ni iz moje strani letel tolk nate, pač pa na splošno bolj na kupce rabljene oreme, ki mislejo da dajo celo premoženje za opremo, kok pa je nova pa malo kdo ve..oz vedo, a pač izkoriščajo nizke cene rabljene zlo ok ohranjene opreme. moji kajti se prodajajo le še čiiiiist zmahani, pa še to za razumno ceno..oz še vedno ne pod njo. ravn zarad trga, ..na konc bo kajtarjev, kot toče..pa še gužvo bodo delal, tisti ki pa imajo res željo (tudi redki novopečeni, ki pa se za razliko od večine z glavo podajo v ta šport) pa bodo poslušali negodovanja itd itd kar pač spada in bili priče nesrečam..pa še kako prepoved kje bomo staknili VSI.

malo huda cena... Sem dobil nov (beri - nerabljen na vodi) RRD HIR 16 in bar EVO za 460, tako, da tvoje več kot 380 ni vredno (popravljanje in obraba).

Hola!

dobr biznis ni kej.

sam mal v premislek, tole je kopirano iz mojega Ebay predala.

RRD Hir 16meter

i send it with dpd.

you can buy it at a fix price of 300euro-200(kite)+100(bar and lines).

regards

peter

Govora je o novem kajtu letnik 2006.

lp g.

malo huda cena... Sem dobil nov (beri - nerabljen na vodi) RRD HIR 16 in bar EVO za 460, tako, da tvoje več kot 380 ni vredno (popravljanje in obraba).

Za 380€ ga ne prodajam zato, da ga ne bi slucajno kupil tak osebek kot si ti Hathor. Bi bilo to slabo za ta sport... Sploh pa tvoje znanje ekonomije je neverjetno.. Iz RRDja letnik 2006, si preracunal ceno za mojega Vegasa. Dober si, ni kej..

Glede na to, da je moj kajt star 3 mesece, bi rekel, da je bolj ohranjen kot pa tvoj nov RRD... Obraba v 3 mesecih? Umiri se malo.. Nov Vegas stane 900€, ti pa pravis, da je v 3 mesecih izgubil 520€!!!

Upam, da kajtas kaj bolje kot pa racunas cene, ker ce ne, bos malo nevaren v vodi, s tistim nakupom stoletja (beri type hir).

Glede na to, da si dokaj nov tukaj na forumu, ekonomija je pa tudi bolj sibka tocka, bi ti svetoval, da se malo umiris in se malo poducis o kajtih..

Èe bi dobro kital bi zadevo malo bolje poznal, se en pač, ki ga bomo gledali kako se muči na plaži z odlično in poceni opremo.

Za 380€ ga ne prodajam zato, da ga ne bi slucajno kupil tak osebek kot si ti Hathor. Bi bilo to slabo za ta sport... Sploh pa tvoje znanje ekonomije je neverjetno.. Iz RRDja letnik 2006, si preracunal ceno za mojega Vegasa. Dober si, ni kej..

Glede na to, da je moj kajt star 3 mesece, bi rekel, da je bolj ohranjen kot pa tvoj nov RRD... Obraba v 3 mesecih? Umiri se malo.. Nov Vegas stane 900€, ti pa pravis, da je v 3 mesecih izgubil 520€!!!

Upam, da kajtas kaj bolje kot pa racunas cene, ker ce ne, bos malo nevaren v vodi, s tistim nakupom stoletja (beri type hir).

Glede na to, da si dokaj nov tukaj na forumu, ekonomija je pa tudi bolj sibka tocka, bi ti svetoval, da se malo umiris in se malo poducis o kajtih..