veber Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 dejte mi fantje iz teh krajev mal povedat kako vam zgleda za ponedeljek na jezeru, če je vredu mal jz tendence, ker še nisem bil hvala že vnaprej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 js bom verjetn pršu popoldne po 16.30, prpravi se na "valove" potencialno uporabnega vetra. dejte mi fantje iz teh krajev mal povedat kako vam zgleda za ponedeljek na jezeru, če je vredu mal jz tendence, ker še nisem bil hvala že vnaprej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 refuli niso bili bohve kaj uporabni... :? :? :? tko da verjetno nis nič zamudu... no mobo pa 3D kajtanje je blo pa OK, pa še cel travnik je več al manj pokošen... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matribic Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Gigi, kaj kaj praviš na danes popoldne na Levec? lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Sorry šele zdajle vidu, nekaj okol 16h je blo... :) Gigi, kaj kaj praviš na danes popoldne na Levec? lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veber Posted July 19, 2007 Author Share Posted July 19, 2007 refuli niso bili bohve kaj uporabni... :? :? :? tko da verjetno nis nič zamudu... no mobo pa 3D kajtanje je blo pa OK, pa še cel travnik je več al manj pokošen... :D hvala gigi ampak se mi itak ni izšlo da bi sploh šu tko da fajn k res nism nč zamudu , sm pa mislu dobesedno na jezer ne na travo :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 sm tut biu pa ni blo ok... refuli niso bili bohve kaj uporabni... :? :? :? tko da verjetno nis nič zamudu... no mobo pa 3D kajtanje je blo pa OK, pa še cel travnik je več al manj pokošen... :D hvala gigi ampak se mi itak ni izšlo da bi sploh šu tko da fajn k res nism nč zamudu , sm pa mislu dobesedno na jezer ne na travo :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts