Jump to content

LEVEC 9.7.2007

matribic

Recommended Posts

Danes v Levcu ujel dve uri kajtanja na kopnem!

Prišel sem okrog štirih in veter je čisto popustil, glede na Aladin je bila dobra napoved za ob petih in res nekaj čes pet je začelo pihati, analizo vetra lahko vidite na spodnji povezavi:

http://www2.arnes.si/~mrozma/vreme/petrovce/aktuell.gif

S sposojeno rolko sem naredil prvih nekaj 100 metrov, za začetek ni slabo, drugače pa je pihalo čez glavo za kak skok..

Samo ene dvakrat sem imel probleme z enim dobermanom, ki se je zaletel proti meni, če se nebi ustavil 10 m pred mano ne vem kako bi bilo...

Malo sem pogrešal lokalce ( Gigi, Hudy, Stajerc..) a ste vsi na vodi al kaj??

:) smo okoli, ja, vedno... drgač polet raj na vodi, jaz sem pa v off-kajt :) trenutno za kak mesec...

Pridemo pridemo kmalu... ja tista lastnica če se ne motim bi lahk zverino prpela... :roll:

Danes v Levcu ujel dve uri kajtanja na kopnem!

Prišel sem okrog štirih in veter je čisto popustil, glede na Aladin je bila dobra napoved za ob petih in res nekaj čes pet je začelo pihati, analizo vetra lahko vidite na spodnji povezavi:

http://www2.arnes.si/~mrozma/vreme/petrovce/aktuell.gif

S sposojeno rolko sem naredil prvih nekaj 100 metrov, za začetek ni slabo, drugače pa je pihalo čez glavo za kak skok..

Samo ene dvakrat sem imel probleme z enim dobermanom, ki se je zaletel proti meni, če se nebi ustavil 10 m pred mano ne vem kako bi bilo...

Malo sem pogrešal lokalce ( Gigi, Hudy, Stajerc..) a ste vsi na vodi al kaj??

• 1 year later...