urosk Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Evo zbrskal sem ze nekaj novosti za 2008. Tisti ki smo mislili da se ne bo nič več spreminjalo smo se zmotli.No vprasanje, če so vozne lastnosti res toliko boljse.http://www.kiteforum.com/phpbb/viewtopic.php?t=2339409(Jaz pa se zdaj cakam na 07 model). No nevem kej je fora da avgusta dajo model vn in recejo to je 08! A ma sploh kaksno vezo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 ima vezo ja, ker na juzni poobli je za njih že sezona 2008...ja men tud ni logično ampak tko je...res da niso koledarsko nič naprej vendar pač sezono tko gledajo, s tega vidika-modela kajta. da pa čakaš 2007 kajt pa...hmm jaz sem ga že nehu čakat...bom raj na 08 počaku ko pač bo pa da vidmo kaj bo pa fural 06... sicer kake revolucije ne bo..vsaj Rebel se še ugiba>: eni tko: kao da bo uauu..drugi pa, da bo le mal nadgradnje obstoječega..bomo vidli. jz bom kar furu kar mam :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Stari, ke kajti, mogoče pa je to to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 To bi pa res poskušal vozit. Ko si misliš da je konec nekih groznih revolucij. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 pa saj ni revolucija... To bi pa res poskušal vozit. Ko si misliš da je konec nekih groznih revolucij. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosk Posted June 6, 2007 Author Share Posted June 6, 2007 Gigi je nekaj podobnega ze naredil.Vse me pa spominja na surfe izpree 15 let, ko so rezali jadra, sedaj pa so spet klasicne oblike.Glede imena pa predlagam, da SE NOVI KITI KLICEJO 09 ZAKAJ PA NE. STOS JE V TEM, DA SO REBELI ZE ENO LETO ZUNAJ, torej so ze eno leto stari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Da te popravim, nisem jaz naredil, je pa en fellow hobby builder, tule je original link. Je tud res da je moj stari 16m kajt mel tud bump v LE (zaradi napake šivanja ) pa mogoče zarad tega ni razf* kajt nikol kot naj bi bil en +... :) Je pa lepo vidit da so ga dodelali, ja. Gigi je nekaj podobnega ze naredil.Vse me pa spominja na surfe izpree 15 let, ko so rezali jadra, sedaj pa so spet klasicne oblike.Glede imena pa predlagam, da SE NOVI KITI KLICEJO 09 ZAKAJ PA NE. STOS JE V TEM, DA SO REBELI ZE ENO LETO ZUNAJ, torej so ze eno leto stari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts