mojchi Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Zanima me če je kje kakšn plac v Mariboru ali pa v bližini ? Najboljše bi bilo kje blizu letališča. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Prostor za? spuščanje zmaja ali kajtanje na vodi? :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojchi Posted June 3, 2007 Author Share Posted June 3, 2007 Hmm Misla sem sicer za spuščat zmaja pa bugijem vozit. Drugače me pa zelo zanima kje se da tud kajtat na vodi :) :) :) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 @patrik - ste na šoderci že probal kajtat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veber Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 idi v veleje al pa tam naprej od mb proti murski maš ene dve mal večje luže] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Je kje kakšn travnik v MBju kjer se da videt še koga, ki se igra s kajtom ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stajerc Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Če ne veš kam, pojdi na letališče v Levec in tam je sigurno kdo ki se mal igra s kitom!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 hudy je že stalen član Levca :), @veber, poznam tiste lužce :), sprašujem po "svetem gralu" windsurferjev... zadnjič sem bral na totisurfu da kajterje še tolerirajo zato me zanima bolj konkretno šoderca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Če ne veš kam, pojdi na letališče v Levec in tam je sigurno kdo ki se mal igra s kitom!!! Pa ne bit tečn štajerc pa ne tak velik klicajev pisat :). Te je zmotl ker sem napisu igrat ? No če te pa nič ni zmotl se pa globoko opravičujem. Hmm glede na to, da sem še med začetniki in sem zelo navdušen nad kajtem sem v Levcu ziher največkrat od vseh vas (tud ko samo mislim da dovol piha) :) Mam pa punco v Mbju zeto in me zato zanima kje bi bila kakšen primern travnik v Mbju. Pa še velik več vetra majo v Mbju kot pa mi v CE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hathor Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 No, to bi mene tudi zanimalo. Vse je polno koruze in nekakšnih "travnikov" požete pšenice, ki so kot igle. A ve kdo, kje bi se dalo v bližini MB malo probat kite dvignit. Ja Levec, sem slišal za to. Drugače pa je v Ločah letališče in pred Tepanjami po stari cesti (MB - Konjice) tudi en lep travnik. Okoli Braslovč in Polzele so tudi veliki travniki, samo to je malo daleč, ko prideš iz službe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiliga Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 ojpar spotov je-pr betnavi pa nasprot-pr letališču par travnikov-skoke-okol sl bistrce...pa naprej prot prekmurju lp,andro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeF Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Jaz sem ga stalno pri betnavi spuščal. Drugače pa se lahko zapelješ proti ptuju. Pred Hajdošami na desni so super travniki med njivami. lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hathor Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Ej, ful hvala... Zdaj pa še rabim samo nekoga, ki bi mi malo povedal in pokazal stvar. Drugače so video tutoriali kr super zadevca, samo live pa je nekaj drugega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borcino Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Tam za termam v mb pri kmetijski fakulteti maš gromozanski travnik.Že preizkušen!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hathor Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 To pa je ful dobro, tja pa lahko grem skoraj peš. Danes sem šel v Levec gledat kako trava raste. Ej, takšnega zatišja čez cel dan pa še nisem videl v zadnjem času. Moram kakšnega indijanca najti, da me malo oblake nauči brat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hathor Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Hoj, CeF. Hvala ti za pomoč danes. Mislim, da brez tebe ne bi spravil zadeve do letenja. Oni saftey pa bom že namontiral nekako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didji Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 dva spota mb, kot rečeno betnava, papeževa cesta za jug jugovzhodnik in vzhodnik, konstantno pozimi do 10 vozlov a ta veter zelo redek pozimi, razen ko pride odjuga. isto velja za njive pri OBI-ju. Za sever najboljši spot v Hočah pri Mibri(prodajajo nerjaveče jeklo), max 10 vozlov. Jugozahodnik pri RTV, tu pa lahko pihne tud do 30 vozlov, me je enkrat odpihnilo na smučeh. Je pa konstantno.Jaz največkrat vozim pri hočah mibra.To je za MB vse, kar sem uspel v 5-letih odkrit in mislim da je dovolj,vse smeri vetra so pokrite, je pa vzhodnik pozimi žal redek.Drugače pa edini in najboljši spot blizu MB je ribnik pri ptujski gori ob vzhodniku konstantnih 20 vozlov,je pa umazan in polno vejevja.sem redno v akciji, tako da če se želi kdo pridružit naj se javi.Pa te spote pri kmetijski kr pozabite, vzhodnik gre čez mesto refuli,jugozahodnik isto pa še močan je -zelo nevarno.sever pa tak smrten,ker pribe preko kalvarije.K sreči bi moral pihat vsaj 30 vozlov,da bi ga na travniku pri kmetijski sploh čutil,pa še to v obliki popolnega refula! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 dva spota mb, kot rečeno betnava, papeževa cesta za jug jugovzhodnik in vzhodnik, konstantno pozimi do 10 vozlov a ta veter zelo redek pozimi, razen ko pride odjuga. isto velja za njive pri OBI-ju. Za sever najboljši spot v Hočah pri Mibri(prodajajo nerjaveče jeklo), max 10 vozlov. Jugozahodnik pri RTV, tu pa lahko pihne tud do 30 vozlov, me je enkrat odpihnilo na smučeh. Je pa konstantno.Jaz največkrat vozim pri hočah mibra.To je za MB vse, kar sem uspel v 5-letih odkrit in mislim da je dovolj,vse smeri vetra so pokrite, je pa vzhodnik pozimi žal redek.Drugače pa edini in najboljši spot blizu MB je ribnik pri ptujski gori ob vzhodniku konstantnih 20 vozlov,je pa umazan in polno vejevja.sem redno v akciji, tako da če se želi kdo pridružit naj se javi.Pa te spote pri kmetijski kr pozabite, vzhodnik gre čez mesto refuli,jugozahodnik isto pa še močan je -zelo nevarno.sever pa tak smrten,ker pribe preko kalvarije.K sreči bi moral pihat vsaj 30 vozlov,da bi ga na travniku pri kmetijski sploh čutil,pa še to v obliki popolnega refula! no glede tistega ribnika me zanima malo.... ko greš kdaj gor pa če boš plac imel se bi "vštulil" zraven, da pogledam malo... pa mi na zasebnega pošlješ sporočilo... :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 sem šel gledat na šoderco (šoder-jamo) v Dupleku... pa mislim da se bi kr lepo dalo vozit tam... glede varnosti pa... je kdo za akcijo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts