Gabba Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Za naslednjo destinacijo me zanimajo Maldivi ali Phuket. A ma kod kej izkušenj s tema dvema destinacijama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOL Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Bil sm na maldvih. otok kuredu pihal je kt pri norcih(sam takrat sm še surfu vozu usak dan, noro) imajo kite spot, kite šolo in izposojo kite upreme. Sam je kr drago. lastnik Water sport centra je pa en Hrvat. http://www.kuredu.com/sport_fun/kuredu_island_resort_sports_h2o.aspx Tko da se da kejj zment. http://www.kuredu.com/sport_fun/kuredu_island_resort_sports_h2o.aspx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEED Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Kaj to pomeni drago? npr... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOL Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 ja ni kej preveč pocen. maldivi so že na sploh dost dragi :? :? Lansko leto sm bil pa na tajskem. če greš u puket vzameš samo latalsko karto in si tam poiščeš Npr. hotel vilo za male pare. Ker ti že na samem letališču prodajo aranžmaje. tko da ti svetujem puket. :wink: :wink: ker je boljši od maldivov in če si na maldivih si prikljenjen na tisti otok To je, to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabba Posted May 16, 2007 Author Share Posted May 16, 2007 Kdaj si bil na maldivih (kateri mesec)? Ja ravno kuredu gledam... Kaj to pomeni "kot pri norcih"? Za obe destinaciji nikjer ne piše da se ravno kopata v vetru, samo rad bi šel enkrat kam kjer je nice. Na Phuketu sem bil pred 15 leti, ko sem bil še smrkavc in samo vem da je dobr za jest, vetra takrat še nisem gledu. Pa mislim da je lastnik srb na kuredu... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOL Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 jest sm bil septembra in jest sem imel srečo z vetrom. Skoz je blo oblačno pa pihalo je od 10-30knt. Tko da je blo noro. Žena od tega lastnika je iz pule to vem. majo pa čoln če te odpihne te pridejo iskat. Drugač je pa otok zelo usran pa če boš šu na ta otok morš uzet beach vilo. K jest sem imel navadn bungalov pa so mi ga zamenjali k sem imel polno ščurkov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 @EOL: in kok dni si fural...je kak val (metri, ko si poleg?), kake kajte si fural, menda je blo noro..mal poročaj še o tem, ene zanima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOL Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 jo moram vas razočarati takrat se nisem kajtal sem surfal, tko da na žalost ne morem glede opreme tam dol nič poročat. Fural sem 14 dni od 16. valovi so, ampak so mejhni. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabba Posted May 21, 2007 Author Share Posted May 21, 2007 Tole mi je poslal "upravnik" centra na Kuredu otoku, Maldivi: Kuredu should be nice island for kiting. January is the best month but in June you can have nice but stronger winds (6-7-8 Bft). The weather got weird last few years so nobody could really tell you when to go. Still January is constantly good month. AlohaSasha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Mammoth Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Vodja centra je crno gorec, da se naute kregal :D Cist model, js sm biu maja pa je kr pihal sam takrt se nism kajtu, mi je pa tip rentou vodne skuterje, tko da sm za ceno petnajstih minut furou dve uri... meu sm ene 13 let...joy and happiness:D Drgac so pa maldivi bl za honey moon, ker si vezan na en otok 1,5x 0,5 km, ns racun za pijaco je bil po enm tednu 1600 usd (pa sm biu s familijo!!!), velik penzionistov in parov v srednjih letih k grejo poglablat svoje zveze... Uglavnm je lepo, ampak mal dolgcajt. Razn ce si miljonar pa gres tja s celo cetico frendov in manekenk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabba Posted July 9, 2007 Author Share Posted July 9, 2007 Ja, sej je mišljeno ala honeymoon/kite trip... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Mammoth Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 pol si pa zmagou stari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts