koya Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 OJ! A se kej ve a bo kej pihal v črni gori za praznike? oz če je kdo tolk dobr da mi pove kje pogledat........... HVALA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mach Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 zivjo, windguru recimo ti neki malga zabave ze oblubla: http://www.windguru.com/int/index.php?sc=39475 (ceprov prov ornk tole tud ni videt, vprasanje kaj bo, mogoce ti kdo k malbl pozna pomladansko lokalno sceno lahko se kej vec pove, jest sm bil v ulcinju sam lansko leto enkrat..) ja verjetno pa tud ni treba posebej zgubljat besed o (ne)natancnosti modelov za vec dni naprej.. noja, mal dobr vole, za vsak slucaj kak per sabo, pa bo ze slo.. ;) lp! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Èe bo slika zdžala tak k zdle kaže bo od sobote vsaj 3 dni lep pravi maestral... zivjo, windguru recimo ti neki malga zabave ze oblubla: http://www.windguru.com/int/index.php?sc=39475 (ceprov prov ornk tole tud ni videt, vprasanje kaj bo, mogoce ti kdo k malbl pozna pomladansko lokalno sceno lahko se kej vec pove, jest sm bil v ulcinju sam lansko leto enkrat..) ja verjetno pa tud ni treba posebej zgubljat besed o (ne)natancnosti modelov za vec dni naprej.. noja, mal dobr vole, za vsak slucaj kak per sabo, pa bo ze slo.. ;) lp! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stajerc Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Torej Gigi bo majstral tudi na Bolu in Pelješcu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 če bo vreme bo itaq! ;) Torej Gigi bo majstral tudi na Bolu in Pelješcu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 ja, tudi na veliki plaži zna lepo delat termika! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts