hudy Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Nova zapakirana SUPER deska FANATIC MCQUEEN 125 (2006). http://www.oceanairsports.com/prod/McQueen623.cfm?InventoryID=623&CategoryID=111&CFID=1965878&CFTOKEN=78776517 Cena neverjetnih 290€ (cena v trgovini 599€) !!! Tel: 041/596-466 ali PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted March 30, 2007 Author Share Posted March 30, 2007 PRODANA ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Bravo,cestitke novemu lastniku k bo lohk nazigal ornk veter!Zgleda da samo se to steje!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 ornk veter??? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 ornk veter??? :? Jap tistega iz zgornjega dela Tabele prepiha po wajdušnski lestvici ;-)dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted March 31, 2007 Author Share Posted March 31, 2007 Bravo,cestitke novemu lastniku k bo lohk nazigal ornk veter!Zgleda da samo se to steje!dr. Ti spet kaj ne paše al te moti še kr to, da sem jo prodajal pod ceno ? Mogoče si pa ti predebel za njo pa obstaja še kdo, ki je dosti lažji od tebe in je ne bo imel samo za "ornk veter" .Mogoče je pa da si samo čudn al pa se počutiš dolžnega kracat po forumu ker si pač moderator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 Bravo,cestitke novemu lastniku k bo lohk nazigal ornk veter!Zgleda da samo se to steje!dr. Ti spet kaj ne paše al te moti še kr to, da sem jo prodajal pod ceno ? Mogoče si pa ti predebel za njo pa obstaja še kdo, ki je dosti lažji od tebe in je ne bo imel samo za "ornk veter" .Mogoče je pa da si samo čudn al pa se počutiš dolžnega kracat po forumu ker si pač moderator. Ah ne bi zdej, nisem kriv ce mas slab dan da se jezis na druge oziroma name!Pa saj sam priznas da prodajas pod ceno, kje je zdej problem??O moji tezi odlocam sam in mogoce od strani se kaksna kajterka, pa ni blo hujsih pripomb,125tko pa lohk pelem tud na spodni meji in gor do 30k in se nekaj, vse je v glavi!Bom Patriku rekel da mi skine counting in bom startal znova, bodo padalahuda navzkrizna vprasanja po tehnikalijah in se cem drugem. Ce zelis se lohk prelevim vpopolnega zacetnika, bi to? Lahko pa daste "Hudiji" na glasovanje da seumaknem, jaz se nisem rekel zadnje v tem sportu kjer eni sele zacenjate! dr.lojzhttp://www.hisurf.com/graphics/hulagirl.gifmahalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted April 1, 2007 Author Share Posted April 1, 2007 Bravo,cestitke novemu lastniku k bo lohk nazigal ornk veter!Zgleda da samo se to steje!dr. Ti spet kaj ne paše al te moti še kr to, da sem jo prodajal pod ceno ? Mogoče si pa ti predebel za njo pa obstaja še kdo, ki je dosti lažji od tebe in je ne bo imel samo za "ornk veter" .Mogoče je pa da si samo čudn al pa se počutiš dolžnega kracat po forumu ker si pač moderator. Ah ne bi zdej, nisem kriv ce mas slab dan da se jezis na druge oziroma name!Pa saj sam priznas da prodajas pod ceno, kje je zdej problem??O moji tezi odlocam sam in mogoce od strani se kaksna kajterka, pa ni blo hujsih pripomb,125tko pa lohk pelem tud na spodni meji in gor do 30k in se nekaj, vse je v glavi!Bom Patriku rekel da mi skine counting in bom startal znova, bodo padalahuda navzkrizna vprasanja po tehnikalijah in se cem drugem. Ce zelis se lohk prelevim vpopolnega zacetnika, bi to? Lahko pa daste "Hudiji" na glasovanje da seumaknem, jaz se nisem rekel zadnje v tem sportu kjer eni sele zacenjate! dr.lojzhttp://www.hisurf.com/graphics/hulagirl.gifmahalo :) Vse skupaj me že prav zabava. :) """Pa saj sam priznas da prodajas pod ceno, kje je zdej problem??""" Da je tebe to motl tu je bil problem. Preber si kak se je začel pa boš vidu kdo ma slab dan al pa slab smisel za humor. Tak čudne komentarje bi pričakoval od koga drugega ne pa od "top pošiljatelja" (po vešem). Daj, da ti razložim enkrat, da bo že mir. Desko sem kupo za 285€ (šou po njo v AT) in sem jo prodal za 290€, ker si je pač ena premisla. Hmmm men se ne zdi pod ceno (mogoče se tebi). Vidiš kak lepo sem ti razložu celotno situacijo. Celo zaslužo sem 5€ za bencin. Če si ti plačal za desko 600€ ali več je to tvoja stvar (moje mnenje je, da tist ki plača tolk dnarja za desko jo preplača). Če pa te drugič karkoli zanima v zvezi z tem kar bom prodajal pa lahko vprašaš na lep način brez neke provokacije. Če pa lahko ti voziš 125 na spodnji meji, po čem sklepaš, da jo bo potem imel kupec samo za "ornk veter po wajdušnski lestvici"? Al si ti v Sloveniji tist, ki postavlja standarde pri kitanju? No nimam pojma kdo si in mi je tud čist vseen. Ampak spet je modro vprašat kdo in s kakšno težo in znanjem je kupo to desko PREDN POSTANEŠ PREVEČ PAMETN in daješ neumne komentarje! Nisi edini, ki lahka vozi to desko na spodnji meji! Sicer pa je lepo, da mi en mal polepša dan z neumnimi komentarji. Živel Dr. Lojz! Bova nehala zdej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Magico Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 ornk veter??? :? Jap tistega iz zgornjega dela Tabele prepiha po wajdušnski lestvici ;-)dr. Wajduski lestvici je pravilen izraz in ja 125 dila je premajhna za 13 vozlov. LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 ornk veter??? :? Jap tistega iz zgornjega dela Tabele prepiha po wajdušnski lestvici ;-)dr. Wajduski lestvici je pravilen izraz in ja 125 dila je premajhna za 13 vozlov. LP Ma ja, je stara mama primorc, jaz ne stejem vec,se opravicujem na nepravilni uporabi "Wajduscine". Sam ne razumem kje ste jo staklni, a niste tam dol bl Cezarja peglal ne tko ko mi Franca Jozefa!Lep pozdrav iz Radmansdorfa,dr.Lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miran Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Desko sem kupo za 285€ (šou po njo v AT) in sem jo prodal za 290€, ker si je pač ena premisla. Hmmm men se ne zdi pod ceno 5 ojrotov za bencin bi zaslužu, če bi se z biciklom peljal po dilo... drugače pa je zeeelooooooo maloooooo izjem (in hvala da so), ki se na sceni znajo it resen biznis.... vse je bolj pluvanje v lastno skledo... kdo od vas pomisli na poprodajne storitve... servis, reklamacije.... lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted April 3, 2007 Author Share Posted April 3, 2007 Desko sem kupo za 285€ (šou po njo v AT) in sem jo prodal za 290€, ker si je pač ena premisla. Hmmm men se ne zdi pod ceno 5 ojrotov za bencin bi zaslužu, če bi se z biciklom peljal po dilo... drugače pa je zeeelooooooo maloooooo izjem (in hvala da so), ki se na sceni znajo it resen biznis.... vse je bolj pluvanje v lastno skledo... kdo od vas pomisli na poprodajne storitve... servis, reklamacije.... lp Se dobr, da jih je malo taksnih, ki znajo navijat cene (zalostno je ja, da jih ni vec taksnih, ki bi sluzl na drugih ). Ce bi jih bilo vec bi blo kajtarjev se veliko manj kot sedaj. Cene so pac nerealne (predvsem mpc iz trgovin in se pri nekaterih drugih prodajalcih). hmm servis in reklamacija : mislim, da je veliko taksnih, ki popravlja kite in desko in so cene njihovih storitev v primerjavi s prihrankom pri nakupu kajta ali deske smesno nizke. Ce mi edn ponudi kite za 1000e z garancijo drugi pa za 500e enak kite brez garancije hmm tezka odlocitev. Enako je pri deski 600e ali 300e je vlka razlika za stvari, ki ne crkujejo (ali vsaj zelo poredko, ce pa ze pa so stroski popravila nizki).Se pa opravicujem, ce mi je tezko dat se ENKRAT TOLIKO DENARJA LJUDEM, KI SE GREJO RESEN BIZNIS (ta ekstra denar je njihov dobicek, ce ne se kaj vec). Ga rajsi porabim za kaj drugega. Pa nimam nic proti fer marzam, kar se pa dogaja pri prodaji kiteov je pa rop :)Mogoce si kaksn dealer kiteov ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Se dobr, da jih je malo taksnih, ki znajo navijat cene (zalostno je ja, da jih ni vec taksnih, ki bi sluzl na drugih ). Ce bi jih bilo vec bi blo kajtarjev se veliko manj kot sedaj. Cene so pac nerealne (predvsem mpc iz trgovin in se pri nekaterih drugih prodajalcih). hmm servis in reklamacija : mislim, da je veliko taksnih, ki popravlja kite in desko in so cene njihovih storitev v primerjavi s prihrankom pri nakupu kajta ali deske smesno nizke. Ce mi edn ponudi kite za 1000e z garancijo drugi pa za 500e enak kite brez garancije hmm tezka odlocitev. Enako je pri deski 600e ali 300e je vlka razlika za stvari, ki ne crkujejo (ali vsaj zelo poredko, ce pa ze pa so stroski popravila nizki).Se pa opravicujem, ce mi je tezko dat se ENKRAT TOLIKO DENARJA LJUDEM, KI SE GREJO RESEN BIZNIS (ta ekstra denar je njihov dobicek, ce ne se kaj vec). Ga rajsi porabim za kaj drugega. Pa nimam nic proti fer marzam, kar se pa dogaja pri prodaji kiteov je pa rop :)Mogoce si kaksn dealer kiteov ? :) Tukaj in na tem mestu se bom vzdrzal vsakega negativnega komentarja in podal le moje mnenje. Meni tole kaze bolj ali manj na dobro znano Slovensko necimernost. Takole gre to, jaz sem Jack ker uspem kupit produkt bolje kot ti, se razumeva, ti si NIC jaz pa izpadem COOL!Na Balkanu temu recejo "nadmudriti" nekoga, kaze da se nekaterim tudi iz drugega kolena se vedno kolca o tistih casih in uzivajo. Poglejo se nekaj primerov, Zakaj vsi hitimo v trgovino in kupimo 1l mleka po polni ceni. Nobeden, prav nobeden ne isce vec ovinkov do kmeta da bi si kupil mleko po polovicni ceni. Jasno ce je mleko iz trgovine skisano ga nesemo nazaj, dobimo drugo. Drugi primer, vzemimo kolo srednjega razreda, kdo za hudica si vzame cas in isce varianto kupit kolo se ugodnejsse, pac v trgovini /po moznosti ze z spomladanskim popustom -30%/ kupimo kolo,, vendar zahtevamo garancijo in seveda kolo postavljeno na cesto! Skocimo se en korak gor po lestvici kjer smo ze na rangu kajtov/po cenni/ Kupujes flat TV, ma saj ti se na misel ne pride da ga bos kupil na boljsjaku, hoces servis, garancijo, instalacijo, dostavo na dom, ej man saj tole stane 1K €! Kupovanje v trgovini ti daje nekaksen obcutek varnosti, imas back ground na katerega lahko zatezis in se istocasno sprasujem zakaj vsi tisti /@hudy & company v tem primeru// ki toliko obvladajo pametno molcijo ko se jim stvari zataknejo, jasno tudi njim se zgodi in jih "nadmudrijo" pa smo krog zaklucili! Enako je pri deski 600e ali 300e je vlka razlika za stvari, ki ne crkujejo (ali vsaj zelo poredko, ce pa ze pa so stroski popravila nizki). @HudyPoba,Tukaj pa se ne strinjava. Opraskana, obtolcena deska ne pade pod reklamacijo, delaminacija Zg/Sp obloge pogojno v kolikor ni na mestu delaminacije prislo do impackta. Zlomljena deska je Reklamacija in se nekaj tednov bo potrebno pocakat, da jo Uradni prodajalec dobi potrjeno oziroma naroci novo desko! Vmes si brez igracke. Tvojo ugotovitev demantiram, da so stroski popravila nizki, zlomljeno desko smo sposobni v SLO popraviti morebiti trije, vec ne! In prosim ne popravljat deske pri raznih mazacih, ki namecejo se en laminat na cez "da bo bolj drzal"HALLO Popravilo zlomljene deske stne vsaj 1/2 tvoje nakupne cene ce ne se malenkost vec, pol se pa odloci ali reklamacija ali popravilo, morebiti je pa deska zanic ker ni zdrzala??Definitivno jo je vozil hud rider ker jo je tolk prbil da jo je zlomu, vsaj pri pivu in svojih kolegih bo izpadel Jack, ceprav bo modro molcal da jo ne more reklamirat, in smo spet na vrhu tega razmislanja in lahko zacnete brat znova. Krog je zakljucen "nadmudreni" smo/ste/so Ostaja samo grenak priokus da je potrebno toliko hude krvi za splosna dejstva obnasanja druzbe leta 2007! s spostovanjem do vseh ki jim sport in mirno zivljenje se kaj pomeni!dr.Lojz http://www.hisurf.com/graphics/hulagirl.gifmahalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Jaz pa mislim da je stvar samo taka.....če nekdo prodaja ugodno dilo....zakaj je taka cena je stvar nejgova.....in če ti paše jo kupi, čene pa ne....in koji kurac brigi se zase. Kdo pa hoče tle izpast COOL je jasno. Tisti ki po nepotrebnem kurca stvari brez veze. Sorry za izražanje samo se mi zdi res mimo. Pa brez zamere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miran Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Se dobr, da jih je malo taksnih, ki znajo navijat cene (zalostno je ja, da jih ni vec taksnih, ki bi sluzl na drugih ). Ce bi jih bilo vec bi blo kajtarjev se veliko manj kot sedaj. Cene so pac nerealne (predvsem mpc iz trgovin in se pri nekaterih drugih prodajalcih). hmm servis in reklamacija : mislim, da je veliko taksnih, ki popravlja kite in desko in so cene njihovih storitev v primerjavi s prihrankom pri nakupu kajta ali deske smesno nizke. Ce mi edn ponudi kite za 1000e z garancijo drugi pa za 500e enak kite brez garancije hmm tezka odlocitev. Enako je pri deski 600e ali 300e je vlka razlika za stvari, ki ne crkujejo (ali vsaj zelo poredko, ce pa ze pa so stroski popravila nizki).Se pa opravicujem, ce mi je tezko dat se ENKRAT TOLIKO DENARJA LJUDEM, KI SE GREJO RESEN BIZNIS (ta ekstra denar je njihov dobicek, ce ne se kaj vec). Ga rajsi porabim za kaj drugega. Pa nimam nic proti fer marzam, kar se pa dogaja pri prodaji kiteov je pa rop :)Mogoce si kaksn dealer kiteov ? :) Nekaterim je težko razumet v čem je point... Škoda... Pa saj je že veliko napisanega...Vsi bi se radi vozili z Ferrariji (ali podobnimi), plačali bi pa kot za dvajset let starega Fičota in ko bi jim slučajno počila leva sprednja guma bi jo reklamiral, al pa popravil pod prvim kozolcem.Priznat je treba da je vsak kupec razvajen... veliko za nič denarja... Pri prodaji pod roko je za ''prodajalca'' končano ko dobi solde, nesojeni kupec pa je v istem trenutku prepuščen sam sebi...Drugače pa je pri nakupu pri dealerju: rezervacije, transport, servis, garancija, davki... Cene so popolnoma realne, stvar je samo razumevanja trga in delovanja podjetja... Pa nimam nic proti fer marzam, kar se pa dogaja pri prodaji kiteov je pa rop :) mal poglej okol sebe... kakšna misliš da je marža pri navadni zobni pasti, prašku, čevljih, cunjah..... da ne naštevam.... dol padeš Mogoce si kaksn dealer kiteov ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Živjo Hudy, ja, je, uradni Flexifoil zastopnik, odlični in kvalitetni kajti, eden redkih v SLO k je objavu cene kle gor na forumu, vsekakor ena svetla izjema. Lahk ga pripeljem v Levec naslednjič, da ga spoznaš v živo, je eden redkih OK ljudi kle okol. Tud Lojz je dobr dečko (no, stric... :);)), tud eden redkih ki ti bo prec prpravljen pomagat, edino včasih se lahko kle njegovi posti dvoumno razumejo (vem da ne boš zameru, Lojz ;) )... Chill out! Se vidmo! ;)Mogoce si kaksn dealer kiteov ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Tud Lojz je dobr dečko (no, stric... :);)), tud eden redkih ki ti bo prec prpravljen pomagat, edino včasih se lahko kle njegovi posti dvoumno razumejo (vem da ne boš zameru, Lojz ;) )...Chill out!Se vidmo! ;) A veste kaj, sem ze predolgo v temle zosu in imam debelo kozo, ko jo "mladici" zacnejo mem sekat tud men glavo odpre, se samo borim za dobro sporta, saj se vcasih vprasam "Zakaj Hudica to" ker vas je nekaj ki res uzivate in ste vzeli sport za svoj. Kar nekaj sem vas spravil pokonc in ste zdaj samostojni /hvala bogu/ nekaj vas se cakam da pridete nazaj v sport /@tam...in se kdo/ skratka zaenkrat smo se imel fino, vec ne rabmo. Samo prosim ne mi pridt na spot z zafrenklanimi striki, kako lohk pozabte doma pumpo, ej s**t a mas trapez za posodt, ti men se je pa fin odsraufu, a dons piha za 12tko? Skratka veselje na celi crti. Ponavad se posmejam al pa znorim /ej a mi dvignes kajt, ja sure, sam tip nima prpetih vseh strikov ODKLOP/ Imejte se, uzivajte se naprej ;-)dr.Lojz http://www.hisurf.com/graphics/hulagirl.gifmahalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosk Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Miran ma čisto prav. Balkanci smo se do danes znasli po svoje, vendar tega je vedno manj. Ce mas dnar kupi dober kite, če ne se pa s 101 ko vozi se naprej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted April 5, 2007 Author Share Posted April 5, 2007 Zivjo Gigi :) nimam nic proti nobenemu (ampak, ce si ti reku da sta vredu ti verjamem) ampak samo zabava me kaksno debato je sprozla prodaja moje deske. Miran ma čisto prav. Balkanci smo se do danes znasli po svoje, vendar tega je vedno manj. Ce mas dnar kupi dober kite, če ne se pa s 101 ko vozi se naprej. Gre za to, da lahka za veliko manjsi denar kupis kite in to enakega. Mislim pa, da se vsakemu pozna ce prisparas na opremi 1000e. :) Zdej pa res se zadnjic. No Miran al pa se kdo drug, ki pravi da so cene realne, naj mi razlozi to : Deska Fanatic mcqueen 125, ki sem jo prodal za 290€ je bila kupljena v TRGOVINI za 266€ + postnina do AT. Zanjo pa je bila MPC cena 599€. Aja pozabu sem povedat IMA GARANCIJO in kupljena je bila v trgovini in ni slo za PRODAJO POD ROKO!!! Vse o cemer si pisal rezervacije, transport, servis, garancija, davki je bilo vkljuceno. No, da cujem zdej o ficotih in ferrarijih. Ce DOBIS FERRARIJA LAHKO ZA CENO FICOTA (pa se celo z garancijo) hmm POL BI PA RES VSAK HOTEL KUPIT FERRARIJA ZA POLNO CENO. ;) Pa verjetno je sla trgovina v VLEK MINUS, ko je prodala desko za 266€. Drugic :Kupo sem Cabrinho Crossbowa MPC je bla nekje 2006 okoli 1500€ in jz sem jo dobu za neverjetnih 523€. :) Pa je spet edn postav revn zarad mene, ker je sou najverjetneje v minus zaradi prodaje kita. Spet, da ne bom pozabu je bilo vkljuceno vse kar si nasteval in seveda spet GARANCIJA, ker je slo za TRGOVINO :). Pa nocem nobenega provocirat me pa to res zanima, ker ne poznam cen za katere dobite robo. Me pa razf... ko nas mate tisti, ki ste ze dlje casa v tem sportu (ne vsi) za neke nevedneze. Pa mate neke arogantne in provokativne izjave. CE JZ PRODAJAM DESKO JE TO MOJA STVAR PA CE BO TO NASLEDNJIC ZA 200€ al pa mogoce 100€ SAMO ZA TO DA BOM VIDU KAJ BOSTE MEL ZA POVEDAT. SEM ZACETNIK (vsak je mogu enkrat zacet) in se zdalec ne vem vsega POZNAM PA CENE NA TRGU, ker sem kot mnogi prezivel nekaj casa na netu, da sem nasu ugodne ponudbe. Je pa ena zadeva res dealerji bote vedno govoril kak so cene realne in vam bo vsak zaslužek premali. Nam kupcem pa nobena cena preniska :). Tako je in bo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trajko Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Hudy-a za predsednika!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Povej kje je ta trgovina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted April 6, 2007 Author Share Posted April 6, 2007 Povej kje je ta trgovina... Francija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nacko Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Po sto letih odprem mal forum k se je zacela sezona..pa prva stvar tale smeh..res ste hudi...me je kar nasmejalo vse skup...hudy ce lah zrihtas se kej pocen mi posl PM..prav tako ce kdo prodaja slingshota 06 11-13 m2 LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrazz Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 @hudy...a bi lahko malo več povedal o tej trgovini v franciji (mogoče link) ? Nas je kar nekaj takih, ki bi radi cimceneje prišli skozi ;) Lp,andraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted April 7, 2007 Author Share Posted April 7, 2007 Šlo je za www.flysurf.com :) (kupil kite), ampak jih nimajo več na zalogi. Majo pa vsake toliko časa res dobre akcije :) pa kupiš lahka na obroke in poštnina je samo 12€. Sem isku dolgo ugodno ponudo ampak se je na koncu izplačal :). No če bo kdo karkoli kupoval do 9.4.2007 sem dobu še 10% popusta na vse (tud akcije), ki ga ne rabim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts