hudy Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 (edited) Prodam novo desko FANATIC MCQUEEN 125. http://www.oceanairsports.com/prod/McQueen623.cfm?InventoryID=623&CategoryID=111&CFID=1965878&CFTOKEN=78776517 Cena po dogovoru. tel: 041/ 596-466 ali PM Edited March 18, 2007 by hudy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted March 17, 2007 Author Share Posted March 17, 2007 PONUDBE SPREJEMAM NA PM (kdor da več jo dobi) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 PONUDBE SPREJEMAM NA PM (kdor da več jo dobi) :) Uuuuu smo skrivnostni, na PM a! Poslus ce je cena 350€ je to cena, prvi pride prvi kajta in ne kdo da vec??? Ali pa Glas ljudstva, tam bo slo se nizje, lahko tudi polovicko, sam je tvoja cena ze visja! Sicer mamo telefon za klic v sili, ni hudic da se nebi prodala!Sicer pa zakaj prodajas NOVO desko je bla podarjena al kaj, ti barva ne pase, al pa je mal prekratka /ene 3cm/http://www.oceanairsports.com/images//full/LG_06Fanatic_McQueen.jpgNo ja sej ce jo tkole gledam grafika je res mal bolj softy, ni glih hard core ;-)dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted March 18, 2007 Author Share Posted March 18, 2007 Stric moderator se opravičujem zaradi svoje ignorance pisanja oglasov in ker nism napisal celotne zgodbe (kje sem deskop dobu, kako in zakaj jo prodajam) :). Sem pa samo zate mal popravu oglas pa sem zbrisu ceno. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Stric moderator se opravičujem zaradi svoje ignorance pisanja oglasov in ker nism napisal celotne zgodbe (kje sem deskop dobu, kako in zakaj jo prodajam) :). Sem pa samo zate mal popravu oglas pa sem zbrisu ceno. :) Ups, za moderatorja so me dolocil in nisem zadozen za pregon ;-)Ce kdo katerega lahko na kaj opozarja je to @patrik in nihce drug!Meni kot ljubitelju sporta se samo tla zamajejo kako lahko prodasnovo desko za pol /skoraj/ cene? Uporabniki foruma se trudijo dobitv roke dobr material in ga tudi placajo. Ti pa novo robo kot na boljsaku!Samo to in nobene hude krvi, popravljat oglase tud ni treba, zakaj pa??Dobro prodajo zelim!A ja se to katere deske si vozil prej in na kaj/zakaj prestopas? To bi si marsikdo tukaj zelel slisat, ocena tega Northa in mnjenja zelje za naprej!Zato pa imamo forum!dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.pujsi Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 In patriku bi blo treba reč da prvo opozori tebe dr.lojz...pa še nekaj bi se jih najdlo...Če človek nekaj prodaja po forumu pričakuje pač konkretne odgovore,ne pa j.... v glavo,je pa njegovo stvar zakaj prodajo tolk poceni in čisto samo njegova...ali nam boš ti boš ti dr.lojz narekoval cene!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted March 19, 2007 Author Share Posted March 19, 2007 Vidu sem, da bi se rado več ljudi ukvarjalo s tem športom pa jim je enostavno predrag. Imam pač eno super desko odveč. In nimam interesa obogateti s prodajo deske. Cena je takšna zato ker nobena deska ni vredna 600€ ali več NOBENA (samo moje mnenje :) )!!!Sem skorajda začetnik (počivam zaradi operacije križne vezi) , ampak sem v zelo kratkem času nekaj ljudi prepričal v nabavo opreme. Sam sem jim jo poiskal po zelooo ugodnih cenah zato vem, da ta šport niti ni tako drag, kot govorijo drugi. Seveda pa se morš zadovoljit z lansko opremo (vsaj začetniki, ki ne poznajo dealerjev, da bi jim lahko zrihtal ne vem kakšne popuste). Napisal si: "" Meni kot ljubitelju sporta se samo tla zamajejo kako lahko prodas novo desko za pol /skoraj/ cene? Uporabniki foruma se trudijo dobit v roke dobr material in ga tudi placajo. Ti pa novo robo kot na boljsaku! "" KER JE TAKŠNA CENA DESKE NEKJE REALNA ! ČEMU VSE PRAVIŠ DOBER MATERIAL ? A BI BLA DESKA KAJ bol KVALITETNA, ČE BI JO PRODAL PO 599€. ZAME TO SAMO POMENI, DA BI JO KUPEC PREPLAČAL. Cene po FORUMIH za rabljene lanske modele ali še starejšo opremo so v VEČINI previsoke (spet moje mnenje :) ). Lepo povedano Dr.pujsi DESKA ŠE NA ZALOGI (račun dobite zravn :)))) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matjaz Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 vsem prašičjim provokatorjem na forumu je treba nekaj pojasnt: če bi lojza poznal in bi bili fer, bi vedel, da je to tazaden človk ki bo koga kamor koli jebal!!! je pa tud eden tistih ki je največ naredil za sceno... kar se pa cene desk tiče pa lojza razumem, ker se gre tud sam razvoj in to stene. moje mnenje je pa da nobena deska ni vredna več kot pol tiste cene po kateri jo prodajajo trgovci ob začetku sezone. pol se naj pa vsak znajde po svoje.... lp x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted March 19, 2007 Author Share Posted March 19, 2007 vsem prašičjim provokatorjem na forumu je treba nekaj pojasnt: če bi lojza poznal in bi bili fer, bi vedel, da je to tazaden človk ki bo koga kamor koli jebal!!! je pa tud eden tistih ki je največ naredil za sceno... kar se pa cene desk tiče pa lojza razumem, ker se gre tud sam razvoj in to stene. moje mnenje je pa da nobena deska ni vredna več kot pol tiste cene po kateri jo prodajajo trgovci ob začetku sezone. pol se naj pa vsak znajde po svoje.... lp x Matjažek ne se tako razburjat jz nimam nič proti Dr. Lojzu (ga še nism spoznal). Bi mel proti teb prej kaj, ker se ne znaš obnašat "prašičji provokatorji" (pa tud tebe še nism spoznal) :). Poglej pa si kdo je začel s provokacijo (no vsaj jz sem to tako vzel). Takšne stvari se dajo veliko lepše povedat.Glede "scene" ne vem kdo je kaj naredu. Je pa res da je super da obstaja tale KITE-FORUM (kapo dol tistim, ki vse tole rihtajo). No vsaj glede cen se strinjava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Tolk hude krvi za prazen nic,pac dezeven ponedeljek in total kaosna cestah, sem sel samo v Kamnik in nazaj pa je blo vsaj 10 avtomobilov stolcenih,se sam tolk da jo nisem se jaz staknil, ko se mi jeeden pridrical v krizisce!NEKAJ DRUGEGA je v zraku, zatorej po pamet,,tolk energgije kolikor jo prinasa vreme je moznose na kaksen drug/pozitiven nacin unovcit,ne se prepustit sili zla, delajte dobro!@X hvala za pozitivo na dezeven ponedeljek.Fantje nic bat se bomo ze srecal ko je cas za to,predvsem na cistem uzivanju na podlagi brez crednega nagona!Vedno sem rad v druzbi unih ta pravih odbitkov!dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.pujsi Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 matjaz vsaj preber si,pa potem komentiraj!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts