Jump to content

prenovljene strani trgovine Freestyle

Patrik

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Predlogi:

- zemljevid do trgovine (npr. s severne obvoznice), za MB tudi

- telefon za LJU lokacijo

- delovni cas

- k "email listi" dodaj kaksno nagradno igro - tako jih bos vec privlekel na listo

- opisi produktov

- linki

- ...

Toliko z moje strani.

lp

ds

Pri njih se lahko kandidati prijavijo potem pa oni posredujejo pri ®.Mačku in tako poteka njihova šola!! Ali se motim?? Vsaj tako mi je povedal Kristijan (inštruktor v ZOO Stationu)!

Škoda, da ne zmoremo nič sami... enako kot oni tipi iz Nova Kiteboarding... mislim, da oni šivajo padala za češki Nova. Kaj je bilo pa z njimi, da so imeli idejo ampak premalo odejo???

A bi lahko to naredili "mi" sami??

LP V.

No im potem oni temu rečejo organizacija šole.... A za nova kiteboarding si slišal??? Kaj je bilo pa z njihovo šolo?? Veliko ljudi je vpraševalo in iskalo informacije.,..če bi samo te pobral in jih peljal na vodo bi lahko zaslužili kar nekaj!!

Kaj misliš???

LP V.

Konec junija je v organizaciji studenskega kluba tudi tecaj kitesurfanja na Peljsecu (25.6.-3.87), mislim da pride okrog 47.000 SIT za 7 dni. Oprema (Slingshot) bo seveda na voljo (kite, dile), je pa tudi odprtega tipa (ne samo za clane kluba).

Vec informacij pa na studentskem klubu 041757727, ali pa Grega Znidarsic (041799161) - on je hkrati tudi uvoznik Slingshot opreme za Slovenijo.

Damjan

Konec junija je v organizaciji studenskega kluba tudi tecaj kitesurfanja na Peljsecu (25.6.-3.87), mislim da pride okrog 47.000 SIT za 7 dni. Oprema (Slingshot) bo seveda na voljo (kite, dile), je pa tudi odprtega tipa (ne samo za clane kluba).

Vec informacij pa na studentskem klubu 041757727, ali pa Grega Znidarsic (041799161) - on je hkrati tudi uvoznik Slingshot opreme za Slovenijo.

Damjan

serbus...

kateri klub pa je to?

• 5 years later...

moj komentar na stran:

- odstranizi joomla favicon

- odstraniti joomla meta tage

- zakaj je 3/4 strani v slovenscini ostalo pa angelsko? prevedite vse v slovenscino

- design je za leseno zlico (ampak to je pac stvar osebnega okusa) :D

...cisto moje osebno mnenje...

• 3 weeks later...