Patrik Posted March 20, 2003 Share Posted March 20, 2003 Trgovina Freestyle , prenovila www strani... Lep design , pregledno, vredno ogleda, dobra ponudba... Vaše pripombe,pohvale, mnenja dobrodošla... :burn burn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajterka Posted April 23, 2003 Share Posted April 23, 2003 Moje mnenje pa je naslednje... naj se fantje naučijo slovenščine.... Poglejte kako vabijo v kajt šolo, ki je konec koncev sploh ni! Pravopis!!!! LPVali! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted April 23, 2003 Author Share Posted April 23, 2003 Kolko sem zvedel so strani še v beta verzije, tako da verjetno so še napake... lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganS Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 Predlogi:- zemljevid do trgovine (npr. s severne obvoznice), za MB tudi- telefon za LJU lokacijo- delovni cas- k "email listi" dodaj kaksno nagradno igro - tako jih bos vec privlekel na listo- opisi produktov- linki- ... Toliko z moje strani. lpds Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted May 22, 2003 Author Share Posted May 22, 2003 Upam da bo TOmaž upošteval nasvete... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajterka Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 V vsakem primeru naj popravijo idejo o šoli, če je že ne organizirajo jo naj imajo vsaj prav napisano, da ne bo zgledalo, kot, da so page delali pol srbi pol črnogorci!! Ajde akcija!! Tomaž! LP Vali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted May 22, 2003 Author Share Posted May 22, 2003 Kolko jaz vem , šola je . Samo letos je bilo premalo kandidatov.. Lani je za prvi maj potekala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajterka Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 Pri njih se lahko kandidati prijavijo potem pa oni posredujejo pri ®.Mačku in tako poteka njihova šola!! Ali se motim?? Vsaj tako mi je povedal Kristijan (inštruktor v ZOO Stationu)! Škoda, da ne zmoremo nič sami... enako kot oni tipi iz Nova Kiteboarding... mislim, da oni šivajo padala za češki Nova. Kaj je bilo pa z njimi, da so imeli idejo ampak premalo odejo??? A bi lahko to naredili "mi" sami?? LP V. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganS Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 Jst sm takoj za... kaksen tak vikend paket-solo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted May 22, 2003 Author Share Posted May 22, 2003 Ja , pri Freestylu se prijaviš ,kavcija je bila 30 eurov.Tečaj pa imasta preko Kristijan in Luka iz ®utega Mačka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajterka Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 No im potem oni temu rečejo organizacija šole.... A za nova kiteboarding si slišal??? Kaj je bilo pa z njihovo šolo?? Veliko ljudi je vpraševalo in iskalo informacije.,..če bi samo te pobral in jih peljal na vodo bi lahko zaslužili kar nekaj!! Kaj misliš??? LP V. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjan Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 Konec junija je v organizaciji studenskega kluba tudi tecaj kitesurfanja na Peljsecu (25.6.-3.87), mislim da pride okrog 47.000 SIT za 7 dni. Oprema (Slingshot) bo seveda na voljo (kite, dile), je pa tudi odprtega tipa (ne samo za clane kluba). Vec informacij pa na studentskem klubu 041757727, ali pa Grega Znidarsic (041799161) - on je hkrati tudi uvoznik Slingshot opreme za Slovenijo. Damjan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nino Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 Konec junija je v organizaciji studenskega kluba tudi tecaj kitesurfanja na Peljsecu (25.6.-3.87), mislim da pride okrog 47.000 SIT za 7 dni. Oprema (Slingshot) bo seveda na voljo (kite, dile), je pa tudi odprtega tipa (ne samo za clane kluba). Vec informacij pa na studentskem klubu 041757727, ali pa Grega Znidarsic (041799161) - on je hkrati tudi uvoznik Slingshot opreme za Slovenijo. Damjan serbus... kateri klub pa je to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganS Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 to je Kamniski klub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 moj komentar na stran:- odstranizi joomla favicon- odstraniti joomla meta tage- zakaj je 3/4 strani v slovenscini ostalo pa angelsko? prevedite vse v slovenscino- design je za leseno zlico (ampak to je pac stvar osebnega okusa) :D ...cisto moje osebno mnenje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggy Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 pomoje si 5 let prepozen... ali pac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 pomoje si 5 let prepozen... ali pac?prepozen za? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 šele zdele opazu... stara tema ko zemla... no... moj komentar je letel na trnutno stanje.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts