_Toro_ Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Zanima me če je dila (na spodnjem linku) vredna svojga dnarja-170€, je pa kr zdrajsana. Ma kdo mogoč to dilo,kak se kej obnese? :D Hvala in LP http://cgi.ebay.de/KITEBOARD-SPLEENE-XWAY-132-x-38-5_W0QQitemZ130077635689QQihZ003QQcategoryZ77616QQrdZ1QQcmdZViewItem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Daj ti se mal okrog poglej in najdi kaksno-manj zdrajsano-ne tko dalec /posta/-ne penasto kot je ta-vsaj leseno srdico Sejp je se aktualen, je pa 3leta stara, jaz bi o na bar pribil da odsluz!tole bi moral @andraz?? bolj poznat!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitemen Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Daj ti se mal okrog poglej in najdi kaksno-manj zdrajsano-ne tko dalec /posta/-ne penasto kot je ta-vsaj leseno srdico Sejp je se aktualen, je pa 3leta stara, jaz bi o na bar pribil da odsluz!tole bi moral @andraz?? bolj poznat!dr. Ja rabljeno dilo z penasto sredico kupovat jo raj ne k ja sploh pa če je vidit kok je vožena, tako da je bolš kakšno na uč kupit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Toro_ Posted February 8, 2007 Author Share Posted February 8, 2007 Hvala vam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts