tiliga Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 oj.če ima kdo kakšne info o kajtanju na kreti oz še bolš če je bil tam, bi prosil za tel za par vprašanj.hvala in lpa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 vpraši rogino, matevzija,... oj.če ima kdo kakšne info o kajtanju na kreti oz še bolš če je bil tam, bi prosil za tel za par vprašanj.hvala in lpa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogina Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 vpraši rogino, matevzija,... No, za Kreto sem mrzu, ker tm še nisem bil. Sem pa slišal, da najbolj piha na severovzhodu pri kraju Palekastro. :) Kdor ima boljše informacije, naj le pride na plano z njimi - tudi mene zanima kajtanje na Kreti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeF Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Zdravo! Jaz sem bil lani na plaži pri Yeoryioupolisu. Moram rečt da je plaža idealna. Široka enih 50m in prazna! Problem je bil edino v tem da od 7 dni ki sem jih preživel tam, niti en dan ni pihalo :( Na nekih forumih sem bral, da je treba it na skrajni severo-zahodni del Krete za kajtanje. Bi prilepil placemark iz google earth, da bi ti pokazal kje točno, pa se zgleda ne da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenasi Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Za 20€ kupi to zadevo http://www.kitebeaches.com/kitebeaches/shop.php in bos resil vse tezave glede iskanja spotov po svetu. Mislim, da samo Fossalona ne najde:)Lahko bi ti ta file tudi jaz poslal po mailu ampak ne podpiram piratstva LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiliga Posted February 14, 2007 Author Share Posted February 14, 2007 ja, knjigico s spoti mam, pa vse lepo poiše sam kaka info s prve roke bi bla bolš. v glavnem je za srfače predstavljenih 12 spotov, ni pa kaj prav za kajtanje, malo prostora, skalna plaža,.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts