janez Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 danes sem bil na blokahvetre refulast snega glih za pelat (dokler ne pade kaj novga me ni več gor) opozoril pa bi na to da sem videl par sledi bordov na zgornji strani ceste(proti vasi) kjer je njiva s posevki saj je res tam najlepša podlaga in najmanj krtin ampak dokler se vdira do zemlje se s tako vožnjo uničuje pridelek....... mislim da ni treba nadaljevati o posledicah spdaj je dovolj placa čeprav manj ravno se da glih tko furatko bo pa enkrat dost snega je pa tko vseeno hvala vsem za razumevanje v imenu neznanega kmeta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Popolnoma podpiram Janeza,ceprav Bloke niso moj home spotvelja enako za vse povrsine.Pravilo je da se oziramo po tretji osebi!To pomeni na lastnike zemljisc, ostale udelezencev "prometu" kakor tudi ostale skupke atomov,beri parkirane avtomobile, nic hudega sluutecemimo vozece vozila, vse ki se znajdejo na licu mestain nimajo pojma kaj dogaja.Tatorrej pamet v roke in ne unicevat tako lepega sportaze v samem bistvu!Happy kiting!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Se podpišem. Saj kajtanje je eko šport in tako tudi naj ostane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejc Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 pa prosim da se tud z avti ne vozite izven ceste ker to je nazadnje naredil domačin pa ljudstvo tud ni blo zadovoljno. pa predlagam da se odpre en topic samo za bloke ne pa da je odprtih 100 tem na eno in isto zadevo. LP Dejc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogina Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Se podpišem. Saj kajtanje je eko šport in tako tudi naj ostane. Se strinjam, sam z eno veliko napako: v tem letu sem prevozil dodatnih cca. 10.000 km z avtom, izključno zaradi kajtanja. Običajno je kar dolga pot do ekologije Pa še domov se je treba peljati nazaj v resnični umazani svet :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts