Nacko Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Evo z aljazom sva skocla pogledat dans popoldne za urco na bloke...veter je bil, sneg pa tko no ...dal se je gazit :) je pa zacelo snezit ravno ko sva popokala tko da pomojm da so bloke zdej ze lahko aktualne...se en video kot dokaz ;)..hmm kam se pa da video..aja drgam LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veber Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 kam si dal video :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejc Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 je neki naletaval sam bl švoh.drgač za bl tčne info. vam pa jutr pišem k bom pršu domov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejc Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 vprašanje???kdo je pa dons strašiu z eno tubo na blokah?a ni škoda borda pa smučk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 a crno bela? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejc Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 mislm da ne.jst sm vidu sam enga in mislm da je biu črno rdeč.sam so mi pa povedal da jih je blo prej več.mel so pa gorensko tablco. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 avto moj, tuba od kolega, fural sm pa jz z foilom.. sm mislu da je vec snega ostal(pred dvemi dnevi je blo ok)sm pa uzel board k je bl za take razmere lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejc Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 (pred dvemi dnevi je blo ok) svašta, pred dvema dnevoma je blo mogoče samo 3cm več snega.kokr se vidjo krtine je snega premalo.škoda je tud kajt spuščat ker boš še dva dni potem drgnil zemljo ki si jo pobral od krtin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 sam kolk mas ti problemov z mojo opremo in furanjem.. ce je men ok je pac ok.. ce je pa kajt malo rjav se ne pomeni da je zanic.. sej sm jz kajt kupu ne on mene.. nov pa itaq ni vec.. je pac vec vredno to, da je kolega normalno sfural.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejc Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 ej no, ne mi zamert!sam uprašam zakaj je dobr tok cajta si uzet in od tga nobene koristi met.takoj k bo sneg vam sporočim.veter je pa že. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 nic ne zamerim, glede koristi se motis.. se vidimo ko bo sneg.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejc Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 oooooo to pa sigurno.sem tud jst probavov mal kajt spuščat ko je blo tok snega.in pol sm ga eno uro krtaču.ajde se vidmo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts