Guest Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 No vidmo, da je vse več kvazi bučmanov, ki so kao kul, pa dajejo neke linke gor, da se samo smeti.Da bi se tega znebil, bi blo mogoče dobra ideja, da tako kot je pri nekaterih straneh praksa, da moraš pri prijavi vpisat neko kodo, ki je bežno skrita pod neko šrafuro, da se lahko dokončno prijaviš in s tem potrdiš, da si "human" in ne nek kvazi butalec. Zdej, če je ideja izvedljiva, pol bo to vsaj mal zadostovalo, da bodo naši hišni kaljkukatorji mal bolj varni. In s tem tudi forum. Upam na dobr odziv, a ne @patrik, @damjan. :wink: Lp Grega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Tukaj morjo racunalnicarji uletet,pomagajte Patriku sistemci, kar nekaj vas je,Ali pa so tudi comp. firme brez moci?dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Bom uredil... do novega leta..... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowboarder Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Živjo Ja jaz in moj prijatel bi vam lahko pomagala če želite. Lahko ga dosamo, lahko banamo na plato tako da mu ne bo prišlo na misel nikoli da bi se kdaj prisel na forum. Lahko pa se kaj drugega. LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOL Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 nekaj je treba storiti k mene bo ta trojanski konj ob zivce spravu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 ni tko easy spam preprečt... Tukaj morjo racunalnicarji uletet,pomagajte Patriku sistemci, kar nekaj vas je,Ali pa so tudi comp. firme brez moci?dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjaz Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Boljše kot neka koda ki jo moras prepisat (nekateri boti znajo brat tudi to) je, da moras ob registraciji napisat kaj vidiš na sliki, zraven pa prilepiš sliko na kateri je konj, kajt, avto,... karkoli..pa ga ni in ga ne bo bota ki bi to znal prebrati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowboarder Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Ja administrator ma ip in prosim če mi da ip od nekega uporabnika ki zajebava tukaj in smeti po forumu, bomo ustimali da ne bo mogel nikoli več na forum. LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts