El Magico Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Prodam dva letošnja Fuela in sicer 9m2 in 15m2. 15ka je bla mal raztrgana ampak jo je Vili profesionalno popravu in leti kot prej - Popolnoma stabilna, odzivna in brez kakšnih gub. Oba kajta sta v kompletu s torbami, bari, safety-i, pumpami (ena njih je še neuporabljena). Cena je po dogovoru, ampak v vsakem primeru zelo ugodna. Info na PM ali 031 611 850 LP Matej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Magico Posted July 18, 2007 Author Share Posted July 18, 2007 Takole ljudi, 9ka je še vedno aktualna in to po ceni, kot so se prodajali isti kajti na tem forumu (cca. 300 evropskih). Razmišljam, da bi najbolj ugodnemu povpraševalcu šenkal še 15ko zraven, ker je malo raztrgana in je nimam srca prodajat. Ampak, da se ne bomo narobe zastopli. 15ka še vedno leti kot se šika in popravilo sigurno ne bi bilo dražje kot cca 50 evropskih. Pokličite kaj. LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rorobi Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 živjo ! KAKO JE POL S TEM PA SE DA PROBAT ČE RES LETI TO?S KJE PA SI? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Magico Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 Ja stvar dejansko res leti in ima že novega lastnika in mu bo sigurno dobro služila. Btw. Èe stvar ne bi letela je ne bi prodajal. LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 ElMagico pa ja ne boš dva kajta prodal za 350 EUR? Bodi pameten in ne ruši trga, sej veš po kolko grejo novi kajti???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 trg je ze zdavnej porusen v sloveniji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 ElMagico pa ja ne boš dva kajta prodal za 350 EUR? Bodi pameten in ne ruši trga, sej veš po kolko grejo novi kajti???? se strinjam ja....uničujemo trg in potem delamo le za kajte vsako leto skoraj da...enim pa je težko 200€ dat zanj kasneje... da pa je že delno uničen, pa tud vemo, saj dosegamo smešne cene pri prodajah naših kajtov, katere smo si enkrat reeees želel imet..in za njih plačali veliko napram rabljenim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 žalostno je, da za dva kajta stara 1 leto ne dobiš niti za pol novega. resnično delamo skoraj samo za ta šport, glede na to, po kolko prodajamo rabljeno opremo, zato, dejmo se borit proti temu enotno in kar je v redu ne prodajajmo pod ceno!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Magico Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 @iztnem in tadej Se v celoti strinjam z vama, ma je situacija taka, da je trg že presneto zjeban. Vsi bi radi kupli rabljene kajte, ki so kot novi in to rajši za 150 evrov kot pa 200. Naj pa vas glede rušenja trga spomnim, da se je SS Fuel 15ka 06 na tem forumu lani novembra prodajala za 330 eurov. In ni bla niti piko strgana ali kaj podobnega. Glede moje cene (400 evrov za oba) pa se mi je zdela poštena, saj je bila 15ka res pošteno zdelana. Tku pač je, če kajt uporabljaš za kar je namenjen. Sem pa tudi jst dal zadn dnar za nov kajt in se mi zdi, da res delam sam še za kajtarijo. Jebat ga, tku je ko si zasvojen. LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 @iztnem in tadej Se v celoti strinjam z vama, ma je situacija taka, da je trg že presneto zjeban. Vsi bi radi kupli rabljene kajte, ki so kot novi in to rajši za 150 evrov kot pa 200. Naj pa vas glede rušenja trga spomnim, da se je SS Fuel 15ka 06 na tem forumu lani novembra prodajala za 330 eurov. In ni bla niti piko strgana ali kaj podobnega. Glede moje cene (400 evrov za oba) pa se mi je zdela poštena, saj je bila 15ka res pošteno zdelana. Tku pač je, če kajt uporabljaš za kar je namenjen. Sem pa tudi jst dal zadn dnar za nov kajt in se mi zdi, da res delam sam še za kajtarijo. Jebat ga, tku je ko si zasvojen. LP @Magico: sej niti ni iz moje strani letel tolk nate, pač pa na splošno bolj na kupce rabljene oreme, ki mislejo da dajo celo premoženje za opremo, kok pa je nova pa malo kdo ve..oz vedo, a pač izkoriščajo nizke cene rabljene zlo ok ohranjene opreme. moji kajti se prodajajo le še čiiiiist zmahani, pa še to za razumno ceno..oz še vedno ne pod njo. ravn zarad trga, ..na konc bo kajtarjev, kot toče..pa še gužvo bodo delal, tisti ki pa imajo res željo (tudi redki novopečeni, ki pa se za razliko od večine z glavo podajo v ta šport) pa bodo poslušali negodovanja itd itd kar pač spada in bili priče nesrečam..pa še kako prepoved kje bomo staknili VSI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Eko, Tadej je že vse napisal!Thanks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts