Gabba Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Zdravo, sem samouk kajter, brez prave kajt družbe, tko da praktično vse znanje, do katerega pridem, pride iz lastnih izkušenj in napak. No tokrat me zanima, koliko je optimalno zašponan trapez, mislm na kljuko. A vozite tako, da je kljuka totalno zategnena ob telo, ali je zategnjen samo spodnji velcro trak, kljuka pa ima od telesa malo lufta in se muva gor dol? Sam sem začel tako, da sem si kljuko našponal kolikor se je dalo, da mi trapez ne bi preveč lezel gor nad rebra, zadnje čase pa sem poskušal (bolj po nesreči) z malo manj zategnjeno kljuko, pa se mi je zdela vožnja bistveno bolj udobna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Zgleda da mas napacen trapez,meni sedeci nikoli ne leze gor ;-) Sicer pa stara debata, na sedecega se lahko usedesna ledvenem moras lezat, ne se obesat vanj!Sicer velja kakor kateremu pase!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts