Jump to content

Merlot Kite Team: Video Sardinija November 2006

damjan

Recommended Posts

cool!

lp X

@damjan

ps

če nebi poznal akterjev bi si mislil "bunch of kinds on alco, khmm kites"...pa nimam nič proti da se znate še zmeri zabavat

samo koji ti je kurac, da se ne morš držat foruma in delaš reklamo na blogu??? ampak saj se s tvojimi zapisi ali brez njih ne mormo ognt temu da bo tud v kajtanju zmer manj romantike, da bo zmer več spotov zaprtih, da se bo še na večih plačeval in da bo tud pozim ratala gužva na vodi, tko kot je na blokah lani. ok, si se s snežnikom mal odkupil.

torej kot je tamal rekel: nič več ne bo kot je bilo...

@xman,

si toliko napisal razlicnih stvari u enem odstavku, da se mi zdi, da si ti malo nalonckan :twisted:

Na blog dam ker je pac vse na enem mestu. Verjemi mi, zaradi mojega bloga (pa ceprav ga bere par 1000 ljudi na dan) ne bo nic vecja guzva na spotih. Kar se mene tice itak ni nic vecja guzva kot je bila recimo 3 leta nazaj: ja, pojavljajo se neki novi modeli, ampak to je bolj "prolazno" - jaz na spotih ze 3 leta videvam ene in iste frise. Tako kot v drugih adrenalinskih sportih bo tudi kajtanje v SLO doseglo kriticno maso in ne bo slo napprej (in verjemi, blizu kriticne mase smo ze).

Kar se pa tice krtinarjev in guzve na Blokah: ce vam pa na blokah, kjer samo tisto polje meri 50 km2 uspe narediti guzvo ste pa res majstri! :)

kje su pa handl pasi

Odvod koliko si jih že naredil?

Kritična masa je že presežena kr se eni samo preseravajo na vodi,na forumu, na spotih!

Dečki bravo :lol:

Predlagam da merlot kite team kupi tisto lagunco.Vsak bo mal prspeval pa bo.Zdraven sezidamo eno brunarco, vina ne bo zmanjkalo.

Ampak na vhod se postavi rampo PROPRIETA PRIVATA!!!

@damjan

a si ratal fin al kaj in si že pozabil kolk krtin si par let nazaj sfural?

pa da nauš mislu da te kurcam, že v prvem postu sem hotel povedat da delaš zmer bolš filmčke, in s tem preveč reklame :? saj mal si bremzal folk z razbitki, ampak ko vaju nekdo z bitom vidi v gradu je vse tolk eazy. pol pa še huge skoki na sardi, pa skoči populacija kiterjev....

glede blok pa dobro veš da se pri malem vetru ne da čist povsod furat in je čist vseen ali je polje velik 5 al 50 km2 al pa 230 ha, sploh ko se v kanalu kje rpiha valja po tleh še par kajtov. ampak saj mi je jasno da bom moral za mir v hribe. sploh imam pa snežnik pred nosom.

se že kar nekaj calta ni zgodil , da bil na spotu sam...

lp x

@matjaz

ni ravno tko.

Moras tko gledat zadevo... Vec folka k bo vedel, vec jih bo tudi sprobal kajtat. Pa ponavadi je tako da tisti, ki vidjo in recejo kaj je coool jaz bi tut... Ne pridejo prav dalec.

Nekako gre pri vecini tako da:

kupjo en rabljen kajt

sprobajo

se razbijejo..

jih je strah

spravijo kajt nekam...

in nehajo

Torej.. ti prodas svoj rabljen kajt in placa imas se vedno dost na vodi.

Vedno je tako da .. ce hoces kajtat in ne sminkirat pred plazo in kamero je vedno dost placa...

Tako da .. mas sedaj tut resitev.. kaj naredit da bos imel plac...