damjan Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Takole malo za okus. Kao trailer. Daljše pa pride, ko bom imel čas.... http://inspiron.blog.siol.net/2006/11/08/videopis-merlot-kite-team-sardinija-november-2006/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogina Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Hudo, hudo. Zaključek pa še posebej originalen. :D Se priporočamo za celovečerca v maks. kvaliteti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
odvod Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 kje su pa handl pasi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matjaz Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 cool! lp X @damjanpsče nebi poznal akterjev bi si mislil "bunch of kinds on alco, khmm kites"...pa nimam nič proti da se znate še zmeri zabavatsamo koji ti je kurac, da se ne morš držat foruma in delaš reklamo na blogu??? ampak saj se s tvojimi zapisi ali brez njih ne mormo ognt temu da bo tud v kajtanju zmer manj romantike, da bo zmer več spotov zaprtih, da se bo še na večih plačeval in da bo tud pozim ratala gužva na vodi, tko kot je na blokah lani. ok, si se s snežnikom mal odkupil. torej kot je tamal rekel: nič več ne bo kot je bilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjan Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 @xman, si toliko napisal razlicnih stvari u enem odstavku, da se mi zdi, da si ti malo nalonckan Na blog dam ker je pac vse na enem mestu. Verjemi mi, zaradi mojega bloga (pa ceprav ga bere par 1000 ljudi na dan) ne bo nic vecja guzva na spotih. Kar se mene tice itak ni nic vecja guzva kot je bila recimo 3 leta nazaj: ja, pojavljajo se neki novi modeli, ampak to je bolj "prolazno" - jaz na spotih ze 3 leta videvam ene in iste frise. Tako kot v drugih adrenalinskih sportih bo tudi kajtanje v SLO doseglo kriticno maso in ne bo slo napprej (in verjemi, blizu kriticne mase smo ze). Kar se pa tice krtinarjev in guzve na Blokah: ce vam pa na blokah, kjer samo tisto polje meri 50 km2 uspe narediti guzvo ste pa res majstri! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valekite Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 kje su pa handl pasi Odvod koliko si jih že naredil? Kritična masa je že presežena kr se eni samo preseravajo na vodi,na forumu, na spotih! Dečki bravo Predlagam da merlot kite team kupi tisto lagunco.Vsak bo mal prspeval pa bo.Zdraven sezidamo eno brunarco, vina ne bo zmanjkalo.Ampak na vhod se postavi rampo PROPRIETA PRIVATA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polonca Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Kar se pa tice krtinarjev in guzve na Blokah: ce vam pa na blokah, kjer samo tisto polje meri 50 km2 uspe narediti guzvo ste pa res majstri! :) ...res vsaka cast... za veleume 1ha = 10.000 m2 = 0,01 km2http://shrani.si/files/bloke1070598.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matjaz Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 @damjana si ratal fin al kaj in si že pozabil kolk krtin si par let nazaj sfural?pa da nauš mislu da te kurcam, že v prvem postu sem hotel povedat da delaš zmer bolš filmčke, in s tem preveč reklame :? saj mal si bremzal folk z razbitki, ampak ko vaju nekdo z bitom vidi v gradu je vse tolk eazy. pol pa še huge skoki na sardi, pa skoči populacija kiterjev.... glede blok pa dobro veš da se pri malem vetru ne da čist povsod furat in je čist vseen ali je polje velik 5 al 50 km2 al pa 230 ha, sploh ko se v kanalu kje rpiha valja po tleh še par kajtov. ampak saj mi je jasno da bom moral za mir v hribe. sploh imam pa snežnik pred nosom. se že kar nekaj calta ni zgodil , da bil na spotu sam... lp x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polonca Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 @matjaz ni ravno tko.Moras tko gledat zadevo... Vec folka k bo vedel, vec jih bo tudi sprobal kajtat. Pa ponavadi je tako da tisti, ki vidjo in recejo kaj je coool jaz bi tut... Ne pridejo prav dalec. Nekako gre pri vecini tako da:kupjo en rabljen kajtsprobajo se razbijejo.. jih je strahspravijo kajt nekam...in nehajo Torej.. ti prodas svoj rabljen kajt in placa imas se vedno dost na vodi. Vedno je tako da .. ce hoces kajtat in ne sminkirat pred plazo in kamero je vedno dost placa...Tako da .. mas sedaj tut resitev.. kaj naredit da bos imel plac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 sej maš enga od Domena ca. 03:00, surface po raleyu... ;) kje su pa handl pasi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts